KAKAO

Sponset produkt fra Supernature 

I dag er det -7 og skikkelig sur og kald vind, men det stoppet ikke oss for å ta en tur ut. Luca og Saskia på snowboard, og jeg på løpetur med Noah i vogna. På veien hjem var det eneste jeg tenkte på… varm kakaoooo! Så da ble det det.

Jeg brukte mandelmelk, og rå kakao fra SupernatureNår kakaoen er rå, altså ikke varmebehandlet, er alle næringsstoffene bevart. Kakaopulveret er blant annet naturlig rikt på magnesium og protein som begge er supert for slitne muskler etter trening. Som søtning blandet jeg kokosblomstsukker, stevia og erythritol. Kokosblomstsukker inneholder rekke viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer inkludert kalium, sink, jern og vitamin B1, B2, B3 og B6, og gir en lavere blodsukkerstigning enn raffinert hvitt sukker. Stevia og erythritol er naturlig søtning som ikke påvirker blodsukkeret… Meeen du kan altså søte med det du selv måtte ønske.

Og med det har du en deilig kopp varm kakao, som faktisk gjør godt for kroppen!

KAKAO
4 kopper

1 liter mandelmelk (usøtet)
4 ss rå kakao
4 ss kokossukker
4 ss sukrin / noen steviadråper

Varm opp mandelmelk og visp inn kakaopulver og søtning.

That´s it.

Akkurat nå sitter vi å ser filmen Ocean 8. Og straks skal vi lage verdens beste surdeigspizza med blåmuggost, også se enda en film; Born To Be A Star. Ahhhh lørdag.

2 kommentarer

  1. Karin-Maria

    Hva kan jeg erstatte sukrin med? Vi forsøkte å lage med kakaopulver til økosjokolade, men ble ikke vellykket..eldste på 11år syntes den ble litt besk på smak

    1. Maren Aasen

      Du kan jo bruke bare kokosblomstsukker 🙂 Evt. vanlig sukker eller rårørsukker da. Også litt mindre kakaopulver så det ikke blir så sterkt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *