Å LØPE MED VOGN

Det er ikke tvil om at det er mindre tid til trening om dagen. Jeg prøver stadig å «komme i gang med trening igjen», men innser at det bare må komme å gå litt når det passer seg. Noen dager er mini meget rolig, tålmodig og sover lenge, da får jeg tatt en halvtime yoga eller styrke her hjemme. Mens andre dager er det bare kos og pupp som gjelder. Da får jeg liksom ikke kommet i gang med noe som helst.

Men det som foreløpig har vært det aller enkleste og mest effektive er å løpe, MED vogn! Hellooo #mammatrening! Det må jo være den beste treningen for småbarnsmødre!  ..og fedre for den del.

Du får; ei effektiv og god treningsøkt, frisk luft og dagslys, OG mini sover godt!
…I hvert fall Noah da, han sover alltid godt i vogna.

Jeg har flere ganger nå trosset kulde og snø og tatt meg en løpetur med piggsko og vogn. Det går så det suser. SÅ deilig å løpe igjen! Jeg har ikke noe joggevogn, så var spent på hvordan det skulle gå, men det går jo helt fint. Den er så solid, stødig og smooth å trille.

Jeg bytter på å ha en og en hånd på styret når jeg løper flatt og nedover. Når det kommer en oppoverbakke tar jeg begge hendene på styret, skyver kroppen godt bakover og dytter vogna foran meg opp bakken så fort jeg klarer. Er det en lang bakke blir det noen pauser, men da tar jeg det som intervaller 😉

I dag har jeg enda ikke kommet meg ut, for det har vært så veldig kaldt. Men nå har det blitt noen grader mildere så da kanskje jeg prøver meg på en liten gåtur i det minste. Gleder meg til våren kan du si!!

Flere som digger å løpe/jogge med vogn? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *