THE SOLUTION KOLLAGEN

Dere har sikkert fått med dere at jeg digger kollagen, og har tatt det jevnlig i flere år. Jeg har først og fremst tatt det for fordøyelsen og heling av tarmen, men også så klart med tanke på huden.

Det finnes type 1 og type 2 kollagen.
Mens type 2 finnes i brusk og ledd, finnes type 1 i hele kroppen (unntatt bruskvevet), og utgjør ca. 90% av all kollagen i menneskekroppen. Type 1 er ansvarlig for blant annet sunn hud, sener, hår, negler, organer og bein.

Det viktige mellomlaget i huden er det som bidrar til at overhuden holder seg glatt og jevn. I dette hudlaget utgjør kollagen mer enn 80% av tørrstoffene! Kroppen produserer selv kollagen, men fra 25-30 års alderen synker kroppens egen kollagenproduksjonen, og man begynner å se rynker og linjer. Da er det genialt å kunne få en ekstra boost gjennom tilskudd!

Med tanke på en ekstra boost til huden for å forebygge rynker og linjer (jeg nærmer meg tross alt 30-tallet), har jeg nå byttet til The Solution kollagen fra Oslo Skin Lab. Dette er type 1 kollagen, som nettopp går på huden, og er det er det eneste kollagenpulveret som faktisk kan vise til solide studier på effekten.hjemmesiden til Oslo Skin Lab kan du lese mer om studiene der de har sett reduksjon i linjer og rynker etter kun 8 ukers bruk av dette kollagenet.

For min del er det først og fremst snakk om forebygging, og da er det forebygging fra innsiden med riktig kosthold og tilskudd som er viktigst. Og forebygging er det aldri for tidlig å starte med! Unge jenter i Asia starter faktisk med kollagen i tidlig alder!

The Solution er 100% rent hydrolisert kollagen, uten tilsetningsstoffer og andre fyllstoffer, og er derfor også helt trygt å bruke for gravide og ammende.

Jeg blander ut pulveret enten bare i vann, eller i en kopp kaffe eller te. Enklere blir det ikke!

Som medlem i Oslo Skin Lab mottar du en pakke med pulveret i postkassen hver måned. Pakken inneholder én porsjonspakke med kollagen for hver dag, og det er heller ingen bindingstid!

Så mine venner, om du er interessert i å teste, får du nå 50% rabatt på første leveranse, og 30% på de neste ved å bestille via DENNE LINKEN!

12 kommentarer

 1. Hei! Jeg lurer bare på om det er en grunn til at du har byttet til The Solution og ikke lenger bestiller fra iHerb? Eller er kollagenet fra Great Lakes like greit å bruke?

  1. Maren Aasen

   Prøvde å se på Great Lakes sin om det var type 1 eller 2, men finner ikke noe om det. MEN, siden det står om at den er bra for både bein og hud/hår osv, så regner jeg med det er en blanding av 1 og 2. I så fall får du effekt på alle områder ja, både brusk/bein og hud, hår, negler, organer – også da tarmen. Jeg fikk tilbud om å teste The Solution som er bare type 1 (hud, hår, negler, organer, tarm..), så da var det interessant å prøve den 🙂 Men helt fin den fra iHerb også ja!

 2. Du er hands Down den beste helsebloggeren!
  Alltid når jeg sliter litt med kostholdet kommer jeg tilbake hit og blir inspirert av deg. Jeg sliter med fordøyelsesplager, mye hard og treg mage uansett hvor mye fiber jeg spiser. Jeg vil gjerne gå ned i fettprosent, og kostholdet du proklamerer for er jo ganske motsatt fra en fitnessdiett. Du ser jo helt fantastisk ut, men kan denne måten å spise fungere for meg for å få en strammere og slankere kropp? Vil jo spise med fordøyelsen på lag, og det er det aller viktigste. Skal jeg tilsette så mye fett, kan det hjelpe? Og vil jeg likevel gå ned i fettprosent? Stor klem fra meg <3

  1. Maren Aasen

   Wow tuusen takk! =D Så gøy å høre du finner mye inspirasjon her! <3
   Noen trives med "fitnessdiett" og finner det effektivt, mens andre sverger til lavkarbo/LCHF/ketogent kosthold. Her er vi forskjellige og må nok finne ut hva som passer best for en selv, i lengden. Jeg trives helt klart best med sistnevnte, både når det gjelder fordøyelsen, energi og å holde formen året rundt. Så lenge du kutter ned på karbohydratene kan du helt fint øke fettinntaket og gå ned i fettprosent, det kan være veldig effektivt. For noen er det nok å bare redusere karbs og øke fett litt, mens andre som lenge har slitt med vekt og hormoner må det kanskje til en periode med strikt ketogent kosthold for å få fart på fettforbrenninga.
   Legger ved link til innlegg jeg har skrevet før om dette, der finner du også mere lesestoff og podcaster 😉
   https://www.marenaasen.no/2017/08/30/ketogent-kosthold-hva-er-det/
   https://www.marenaasen.no/2017/08/31/ketogent-kosthold-mine-erfaringer/
   Klem tilbake <3

 3. Ann Kristin

  Hei! Jeg lurer på det samme som Alma. Jeg tar hovedsakelig Kollagen pga tarmen, men vil jo gjerne også få effekt på huden i tillegg. Får man begge deler ved å bruke kollagenet du tidligere har brukt fra iherb? Bør man ta begge deler, eller hvordan fungerer det hvis man vil ha effekt på begge områder?

  1. Maren Aasen

   Se svar til Alma 🙂 <3

 4. Tusen takk for svar!! <3
  Når man øker fettmengden blir det naturlig mer kaloririkt, for å gå ned i vekt med mer fett, bør jeg likevel telle kalorier for å ha oversikt, eller regulerer kroppen dette mer selv når du tilfører mer fett?

  1. Maren Aasen

   Trenger ikke telle kalorier nei. Du kan gjøre det en liten periode hvis du ønsker det, for å få en viss følelse av hvor mye du faktisk spiser. Men fett øker metthetsfølelsen i lengden, og etter hvert som kroppen blir vant til dette skal det ikke være nødvendig å telle kalorier 😉

 5. Kristine

  Hei 😀 En ting som hadde vært kjempegøy om du hadde vært interessert i å gjøre i forbindelse med dette kollagenet er å gi en oppdatering etter en stund på om du faktisk har merket forskjell på huden eller ikke, spesielt siden du har brukt andre typer kollagen før. Jeg har som deg brukt Great Lakes lenge, men har personlig ikke merket de store forskjellene på hud. Huden er hovedsakelig grunnen til at jeg tar det da kostholdet mitt er sunt, fordøyelsen bra og huden fin, men jakter som mange andre på litt mer glød og reduksjon i fine linjer o.l. «Det lille ekstra» kan man vel si 😛 Har vurdert å bestille hjem dette, men pga prisforskjell har jeg bare fortsatt med Great Lakes. Men bestiller gjerne dette istedenfor hvis det viser seg at dette fungerer bedre for huden! Takk for en flott og informativ blogg forresten 😀 Ha en fin dag videre!

  1. Maren Aasen

   Som de i Oslo Skin Lab sa når jeg snakket med de er det ikke sikkert at jeg ser/merker noe står forskjell siden jeg for det første har brukt kollagen lenge allerede, og for det andre er såpass ung enda. Da er blir det mer for forebygging. Men det som er interessant er at man kan dra dit i Oslo og få scannet huden før og etter bruk 🙂 Da kan man faktisk se reduksjon i rynkedybde. Men det mer altså mer aktuelt for de litt eldre. Det står ikke på Great Lakes sin om det er type 1 eller 2, men tipper det er en blanding siden det står det både er for ledd og hud osv.

 6. Birgitte

  Smaker pulveret noe? ?

  1. Maren Aasen

   Nei! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *