SENKE KRAVENE

Hellooo 🙂

Titter innom for å si at jeg lever, og minne meg selv og deg på at vi rekker ikke å gjøre alt, hele tiden. Med baby i hus er det ikke veldig mange timer til overs til andre ting. Nå er Noah ganske så enkel å ha med og gjøre da, men likevel er det ikke veldig mange timer igjen av dagen der jeg har hendene fri. Og da må det prioriteres. Skal jeg; hvile, spise, rydde, jobbe, blogge eller trene? Noen dager rekker jeg alt. Andre dager ikke.

Sååå da gjelder det å senke kravene. Mini har førstepri. Så kommer hvile og mat i andre rekke, også resten.  Dessuten er det litt bryllupsplanlegging på agendaen om dagen også, så det er nok å henge fingrene i kan du si. Er det én ting barseltiden ikke er så er det kjedelig i hvert fall :p Såå da blir det litt stille her inne innimellom, men det regner jeg med dere skjønner 😉

I helga var Luca i Ålesund å surfet, så da dro Noah og jeg hjem på gården til mamma og pappa og var der fra fredag til mandag. Da ble hvile og trening prioritert. SÅ deilig! Jeg føler jeg endelig har knekt koden for hvordan jeg skal få til jevnlig trening i hverdagen med baby. Det måtte til litt omstilling i hodet, for «tid» og «overskudd» blir nok aldri det samme igjen som FØR baby. Litt mer om dette kommer så straks jeg får tid.

God onsdag så lenge <3

2 kommentarer

  1. Ragnhild

    Høres veldig fornuftig ut! Tror alle har godt av å senke kravene litt, både med og uten baby <3
    Kan jeg spørre hvor almanakken din er fra?

    1. Maren Aasen

      Absolutt <3 Den er fra https://www.organized.no/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *