WHAT A WEEK

Noah har fått to søte små tenner nede i munnen, og det plaget han ganske mye forrige uke. Så dagene gikk med til trilling, bæring, byssing og kosing. Tankene gikk da til alle de med kolikkbarn, altså wow, respekt! Han klør og styrer på litt enda, men det virker som det verste er over.

Og jeg har hatt brennkopper… i ansiktet. Legen gav meg resept på antibiotika, men det slapp jeg heldigvis å ta, for det roet seg når jeg skjønte hva det faktisk var, og begynte å rense godt og smøre med sårsalve. Heldigvis ble verken Noah eller Luca smittet, og nå har sårene stort sett grodd. Såå kjipt å få sånt i ansiktet!

Sååå ja, med tenner og brennkopper ble jeg satt ut av spill noen dager. Meen vi har lansert en ny kombuchasmak da! Surf Kombucha LIME! Weee det blir en sommerfavoriiiitt! I´m in love, og gleder meg til mange varme sommerdager med denne. Sjekk den ut HER. #Reklameforegetprodukt

Heihåå vi blogges! Jeg er forresten i gang med litt vlogging igjen, så det kommer litt filmsnutter etter hvert også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *