BESKYTT HUDEN FRA INNSIDEN

Nå er påska over, og det er så deilig å ha blitt litt påskebrun i ansiktet, man føler seg så mye freshere!

Men, UVA-strålene påvirker kollagennivået i huden negativt og bidrar til raskere aldring. Jeg beskyttet derfor huden fra utsiden med solkrem, men også fra innsiden, med kollagen!

Jeg har nå brukt The Solution kollagen fra Oslo Skin Lab siden februar, and love it! En superenkel måte å pleie huden fra innsiden på, ikke bare huden i ansiktet, men på hele kroppen. Det smaker ingenting, og kan blandes ut i både kald og varm drikke

Som jeg skrev sist, liker jeg å blande det i morgenkaffen min, eller som her, i et stort glass vann med sitron. Da får jeg samtidig hydrert huden, og i tillegg en dose C-vitamin fra sitronen. C-vitamin beskytter vevet rundt hudcellene som blant annet består av elastin, ooog… kollagen!

Alle de små tingene jeg gjør innen helse, kropp og hud, tenker jeg på som  langsiktige investeringer. Kollagen er én av de tingene.  Jeg fyller foresten 29 år om en uke (!!), sååå har ingen planer om å slutte med kollagen med det første kan du si.

Studier har faktisk vist at rynkedybden reduseres i gjennomsnitt med 20% ved inntak av denne typen kollagen i 8 uker, og en signifikant forbedring i elastisiteten! Studiene finner du HER.

Som medlem i Oslo Skin Lab mottar du en pakke med pulveret i postkassen hver måned. Pakken inneholder én porsjonspakke med kollagen for hver dag, og det er heller ingen bindingstid!

Om du er interessert i å teste, får du nå 65% rabatt på første leveranse, og 30% på de neste ved å bestille  –> HER <– 

5 kommentarer

 1. Hei! Har du noen tanker om dette kollagenet sammenlignet med kollagenet du bestiller iherb? Har du opplevd forskjellige virkninger?

  1. Maren Aasen

   Heisann 😀 Se gjerne forrige innlegg + kommentarene der! Fikk litt lignende spørsmål der som jeg har svart på 🙂
   https://www.marenaasen.no/2019/02/07/the-solution-kollagen/

 2. Har hørt om mange som har blitt dårlig i magen av det, opplevde det også selv. Har du noen råd?

 3. Hei, du har kanskje sagt dette tidligere, men kan man ta dette mens man er gravid?

  1. Maren Aasen

   Ja, det kan du :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *