ALOE VERA AV BESTE KVALITET

Er det flere enn meg som har gått på smellen og kjøpt aloe vera-drikker sånn on the go i håp om at det er bra greier, og endt opp med skikkelig søt og ekkel drikke? Jeg prøver meg stadig når jeg kommer over noe, men alle smaker supersøtt, kunstig og ikke bra.

Såå jeg var litt skeptisk når jeg fikk tilbud om å teste disse fra Foreverliving, men ble veldig positivt overrasket! Her snakker vi kvalitet.

Dere kjenner kanskje til aloe vera best som krem eller gelé for å smøre på kroppen, for eksempel hvis man har blitt solbrent?

Aloe vera er en plante
 med en gelé inni, som i tillegg til vann inneholder en unik blanding av stoffer. Denne geleen er mykgjørende, fuktighetsgivende og beroligende, og hyppig brukt i en rekke hud- og hårpleieprodukter. I tillegg drikkes den som kosttilskudd av millioner av mennesker over hele verden.

Som dere vet liker jeg å teste og variere forskjellige kosttilskudd alt etter hva jeg føler jeg har behov for til en hver tid. Jeg tenker ikke at ett enkelt produkt, matvare eller rutine er nødvendig for god helse. For eksempel bra næring, sitronvann, kombucha, bulletproof kaffe, enkelte vitaminer og mineraler, kollagen, trening, nok søvn og hvile, gode hudpleierutiner, eller et glass aloe vera… det er summen av alle disse små tingene som skaper en sunn hverdag for meg. Det er små ting som får meg til å føle meg bra, og jeg ser på det som forebygging og en investering i helsen, om det så gjelder fordøyelse, energi, immunforsvar eller glødende hud, alt henger jo sammen.

Dette er altså ikke en juice du heller i deg et par glass av til frokosten, men et kosttilskudd med svært høyt innhold av aloe vera. Det anbefales derfor å drikke 0,4 dl 1-3 ganger daglig.

Forever Living Products har virksomhet i over 160 land, og er verdens største dyrker, produsent og distributør av aloe vera. Juicene kommer i tre varianter, og ingen av de inneholder konserveringsmidler eller fargestoffer:

Forever Aloe Vera Gel – hele 99,7% aloe vera, ikke søtet med noe. 
Forever Aloe Berry Nectar
 -90,7% aloe vera, søtet med tranebær, eple og fruktose.
Forever Aloe Peaches – 84,3% aloe vera, søtet med fersken, vindruer og fruktose

Jeg liker stort sett at ting er mest mulig the pure shit, og ikke utblandet med noe, særlig når det kommer til kosttilskudd. Det trenger liksom ikke smake særlig godt. Men må jo innrømme at jeg får litt frysninger av Aloe Vera Gel, den er nemlig ganske sterk på smak. Så smaksmessig er Berry Nectar min favoritt, mens Aloe Peaches er Luca sin, og gel´n… den tar jeg på en god dag 😉

Usikker på om dette er noe for deg? No problem, de har faktisk fornøydgaranti! Du kan faktisk kjøpe og teste produktet, drikke det helt opp om du vil, sende det tilbake og få pengene igjen om du ikke er fornøyd.

Er det noen som har testet disse over tid? Hva synes dere? 

2 kommentarer

  1. Jeg lurer på om det er sånn at aloe-vera er så bra å drikke fordi det smører tarmene?? før man spiser? Og er det nødvendig å smøre tarmene på morgen?
    (Har hørt påstanden ifbm Herbalife…)

    1. Maren Aasen

      «Nødvendig» er det vel ikke.. 😉 Men du kan lese mer om aloe vera-planten sine egenskaper på rolv.no (http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/aloe_ver.htm)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *