ISKAFFE LATTE

Good morgen! Jeg sitter ute i sola og nyter dagens første iskaffe. I helga ble jeg overrasket med utdrikningslag, det var sååå gøy!! Meen er fortsatt sliten kan du si! :p Det tar visst litt lengre tid å komme seg etter en skikkelig fest når man har baby gitt, han vil jo opp tidlig uansett han.

Men med en iskaffe i sola så er det ikke så verst likevel. Jeg synes som regel det frister mer med iskaffe enn varm kaffe i sommersola. Cold brew er digg! Eller en latte med mandelmelk, som her. Oppskriften er ganske så basic, meeen jeg tilsetter dagens dose med kollagen. Kollagennivået i huden synker når vi blir eksponert for UV-stråler, så derfor er det ekstra viktig å fylle på med kollagen på sommeren, for å styrke huden, holde den ung og spenstig, og redusere rynker.

Kollagenet jeg bruker er fortsatt The Solution fra Oslo Skin Lab, hydrolisert kollagen, uten smak, som blander seg ut i både varm og kald drikke. OBS: hvis du blander ut i kald drikke; rør godt, og la det stå noen minutter så pulveret løser seg skikkelig opp, da blir det verken klumper eller noe smak.

Les tidligere innlegg om The Solution HER og HER!

Til iskaffen brukte jeg en blender, da blir det skikkelig skum. Og isbiter, men det funker uten også uten med kald melk, og la kaffen avkjøle seg litt først.

ISKAFFE LATTE med kollagen

250 ml kald melk (jeg bruker mandelmelk)
1 espresso
Isbiter
Én pakke The Solution kollagen

Miks alt godt i en sterk blender, og nyyt med et par isbiter i, i sommervarmen.


Bestill HER så får du 65% (!!) rabatt på første pakke, deretter 30% rabatt på de neste leveringene. Pakken kommer rett i postkassen og det er ingen bindingstid!

6 kommentarer

 1. Drakk du kaffe under graviditeten? 🙂

  1. Maren Aasen

   Ja, 1-2 kopper om dag 🙂 Bortsett fra en periode i starten da det ikke fristet.

 2. Hege Madelen Thorstein

  Jeg prøver og finne ut av hvor dyrene som brukes til dette kollagenet kommer fra, hva de spiser og hvordan dyrevelferden er. Oslo skin lab svarer meg bare difust og refererer til Eu-regelverk. Dette er etter min mening ikke bra. De burde kunne svare på hva de selger.

  1. Maren Aasen

   Jeg kan spørre 🙂

 3. Veldig mange bloggere reklamerer nå om dagen for kollagenpulver. Klar over at Oslo Skin Lab viser til forskning, men så har man andre artikler og leger som sier det motsatte ift effekt. Hva tenker du om dette?

  1. Maren Aasen

   Tenker at man kan prøve selv 1-2 mnd. og se hva man synes 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *