TI PÅ TOPP

Ok, jeg tenker jeg må begynne å blogge litt mer fra mobilen, da kanskje jeg får tid til å poste litt oftere! Jeg vil jo så gjerne og har så mye på hjertet, men tiden strekker ikke til med en liten en i huset. Så ja, mere mobilblogger fra nå av.

Kjenner veldig på følelsen av å ikke strekke til om dagen, med jobb, blogg, trening, matlaging, husarbeid.. Noah er mer og mer våken og aktiv, så da går jo stort sett alle timer av dagen med på å henge med han. Noe som jeg trives veldig godt med altså.

Så kunsten er å klare å være helt med han, eller ta seg en tur i skogen selv om klesvasken, mailene og to-do lista venter. Ja, det er en kunst det.

Jeg sov litt lengre i går, siden Luca kunne ta han noen timer på morgenen så jeg fikk sove ut litt. Åheii da virket det som verden holdt på å gå under når jeg våknet; mailer, meldinger og telefoner som burde vært svart på for mange timer siden. Jepp, sånn er det å ha «permisjon» når man har egen bedrift.

Anyways.. å komme seg ut i natur og frisk luft er viktig, for alle, uansett hvor lang to-do lista er. Det gir kroppen så mye positivt!

Så i sommer har jeg joinet Ti På Topp, altså man skal gå ti toppturer i området (Steinkjer for min del), og sjekke inn når man er på toppen. De fleste gjøres fint på rundt en times tid tur-retur, så helt overkommelig for de aller fleste!

Og det er så fint, for da har jeg motivasjon til å komme meg ut på tur, og Noah kan være med! De på en time går det helt fint å ha med Noah i bæreselen, men de lengste må jeg kanskje vente med til slutt og ta alene, for vet ikke hvor mye lengre enn en time han kommer til å være tolmodig.

Anbefaler alle å joine Ti På Topp hvis det er der du bor altså, eller bare finne en liten topp selv å komme seg ut. Trenger ikke være høye toppen 😉

Flere som er med på Ti På Topp?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *