
Jeg fikk servert fiskeburger hos ei venninne for noen dager siden, og ble mint på hvor godt det er. Og ikke minst enkelt, ooog sunt. Så nå har Luca og jeg laget det et ganger her hjemme også.
Det fine er at du kan velge hvor hjemmelaget eller hvor kjapp den skal være. Du kan lage både brødet, fiskekakene og potetsalaten selv. Eller som vi gjorde; kjøpe alt ferdig. Rett og slett. Det går i en del raske løsninger om dagen. Og det er helt ok det også. Men gå gjerne for de fiskekakene med mest fisk i (les bak på ingredienser). Noen har over 80% fisk!

KJAPP FISKEBURGER
Fiskekake
Avokado
Løk
Tomat
Potetsalat eller majones
Burgerbrød
Stek fiskekakene i stekepanne med smør, og varm burgerbrødene på varmluft i ovnen noen minutter så de blir sprø og varme. Så er det bare å slenge sammen burgeren.
Vi brukte chilimajones (majones + chilisaus) når vi ikke hadde potetsalat, det er også digg!
Perfekt, enkel sommermat!