FAVORITT PROTEINPULVER

Jeg må tipse dere om mitt nye favoritt proteinpulver! Jeg har i flere år brukt dette proteinpulveret, Plantforce Synergy Protein fra Third Wave Nutrition, men med vaniljesmak. Men nå så jeg plutselig at de hadde med bærsmak også, så måtte teste det. Og naaam, ny favoritt altså! Det er et plantebasert proteinpulver fra en blanding av brun ris, erter og hamp, og helt nyydelig på smak og konsistens! Også er det søtet med stevia, som er et naturlig søtningsmiddel. Me like! (Jeg pleier å kjøpe det fra arnika.no).


I denne smoothien brukte jeg;

Frosne skogsbær
Kokosmelk
Rå eggeplomme
Berry proteinpulver
Salte peanøtter som topping

Candyyyyy!

Plutselig ble blåmandagen rosa!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *