SOMMERGLØD


Good søndags morgen! I did NOT wake up like diiz…

Men her kommer litt mere sminkeinspo fra meg. Jeg var på en liten sommerfest i går, og gikk da for denne looken. Den er ganske lik den jeg viste på video sist (den kan du se HER). Jeg brukte produktene fra forrige innlegg og video som base, men har nå kjørt på med enda mere GLOW!

Som vanlig er sminken fra skinlove.no. Dette er min favoritt nettbutikk for sminke og hudpleie fordi de tar jobben med å plukke ut de beste økologiske og naturlige produktene med hensyn til både funksjon, helse og miljø, så da slipper jeg å tenke på det når jeg handler!

Med koden «MAREN15» får DU 15% rabatt i nettbutikken, frem til og med torsdag 27.juni! Koden gjelder hele utvalget i nettbutikken, unntatt produkter som allerede er på tilbud, vaskemidler, Beaming Baby, Hynt Beauty og testerstørrelser. 

Living Nature bronzer HER – jeg markerer kinnbein med denne, pluss har på litt her og der for en solkysset look.

Living Nature kabuki brush HER – denne børsten er så stor og myyk!

RMS Highlighting powder (jeg har fargen Grand Dame) + brush HER
Denne er for ekstra glød og highlight til både ansikt og kropp. Denne liker jeg å ha på bryst og kragebein, og går også over lett i ansiktet med den store kosten.

BYBI Babe Balm Bronze HER – denne har en kremete konsistens. Dette er en all-rounder som jeg bruker både på på kinnbein, på lepper, under øyebryn eller som øyenskygge. Du kan helt fint bruke RMS highlight powder og denne litt om hverandre på ansikt og kropp, der du vil ha litt ekstra glød.

RMS Eye Polish (jeg har fargen Lucky) HER – eelsker denne metalliske fargen, og den kremete konsistensen. Jeg legger denne kun på øyelokket, med den matte øyenskyggen fra forrige innlegg som base på litt større område over øyelokket + litt under øyet.

Hey ho summer glow, let´s go!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *