BYGGRYNSGRØT

Hvis jeg craver karbs (stort sett på kvelden), er dette en favoritt. Byggrynsgrøt, som en variasjon til havregrøten. Og da liker jeg den akkurat sånn, laget på mandelmelk og kokosmelk, og med kanel, kokossukker og meierismør på toppen. Jummiiii. (Engentlig bruker jeg stor, flat skål så jeg får smurt grøten godt opp i kantene, da blir det mere overflate til kanel og kokossukker… Men det ser ikke så bra ut på bildet. He he).

BYGGRYNSGRØT
1,5 dl byggryn*
1 dl mandelmelk
1 dl kokosmelk
En klype havsalt
Meierismør
Kanel
Kokossukker

* Jeg bruker lettkokte byggrynsflak fra Duga, de går det kjapt å koke grøt av.

Kok melk, gryn og salt på samme måte som havregrøt, og topp med smør, kokossukker og kanel.

4 kommentarer

  1. Hei flinka! Hvor kjöper du byggryn? Klem 🙂

    1. Maren Aasen

      Heii 😀 Her kan man finne butikker de selger i: https://duga.no/finn-butikk/

  2. Nam, den så sykt god ut!! Hvor får man kjøpt de byggrynsflakene? 🙂

    1. Maren Aasen

      Det er det! 😀 Finn butikk her: https://duga.no/finn-butikk/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *