DAGENS ØKT

Altså, jeg kan ikke annet enn å kommentere vært i Trøndelag. Det er 10 grader!!! Og vi har sett både 6 og 7 tallet. Det regner og blåser, og sånn har det vært de siste 2-3 ukene. Det blir litt lange, kjedelige dager hjemme kan du si, mens Luca er på jobb. Også har Noah begynt å krabbe, OG reise seg opp ved alt, OG faller. Så jeg gjør stort sett ikke annet enn å løpe rundt å passe på så han ikke slår hodet. Det blir noen smeller i ny og ne, men merker at han blir sterkere og stødigere for hver dag, så håper han får litt bedre balanse veldig snart.

Jeg har hatt noen løpeturer ute med vogna, når Noah er våken. Han elsker å bare sitte å se på alt vi suser forbi, så det fungerer veldig fint. Men det funker liksom ikke like bra når det blåser og regner, så jeg prøver å få trent litt styrke inne også. Tidligere denne uka var jeg på treningssenteret på morgenen mens Luca passet Noah. Det er lenge siden jeg har vært der, men veldig godt å få til ei skikkelig økt, alene. I dag har jeg vært hos mamma og pappa, da fikk jeg til ei 30-minutters økt på treningsrommet mens Noah sov.

Jeg tok øvelsene litt på sparket, det jeg hadde lyst til å gjøre, også kjørte jeg stort sett 20 reps x 2 sett, for å komme gjennom mest mulig før han våknet. Vet jo aldri hvor lenge han sover, så må bare kjøre på så kjapt jeg klarer. Dagens økt ble som følger…

OPPVARMING:
10 min yoga/bevegelighet
10 burpees + 20 knebøy uten vekt  x2

SUPERSETT
20 reps x 2 sett:

A1) Knebøy
A2) Markløft

B1) Pull-through
B2) Pikes på ball

C1) Hip-thrust
C2) Smale armhevinger (på kne)

D1) Leg curl på ball
D2) Liggende beinhev

..også våknet Noah. Hehe. Men veldig fornøyd med å ha fått til såpass, jeg var i grunn ferdig kjente jeg. Jeg har forresten fått spørsmål om å skrive om pulsklokka jeg har nå, Polar Vintage M. Jeg har enda ikke fått somlet meg til å gjøre det, MEN, det gjorde nettopp super-Pia! Så tenker at da kan dere som lurte, heller lese hennes review -> HER.  Jeg kan bare tilføye at jeg er strålende fornøyd med klokka. Den er på arma mi hele tiden, dag og natt. Også er jeg spent på å høre mer om den nyeste klokka, Ignite. Kanskje Pia mekker en review av den snart også? 😉

Det var en liten update fra denne kanten, håper dere har varmere sommerdager enn oss. Vi blogges <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *