GOOD ENERGY

God morgen! Og tusen takk for så mange støttende og fine ord både på instagram, facebook og blogg, etter siste innlegg. Dere er vel bra gode! Bare noen sånne fine ord gjør dagen så mye bedre, og sprer så mye god energi. Det trengs. Særlig når Noah våkner tidlig, som i dag, 05.30. Når jeg er trøtt og han blir sutrete må jeg jammen jobbe skikkelig hardt med meg selv for å holde roen og smilet på plass. Puh. En ting jeg har funnet ut funker veldig bra da, er å ut å gå tur med han sittende i vogna. I dag satt han en hel time sånn, mens vi ruslet rolig rundt i tomme og stille søndagsgater og natur. Åh det var så koselig, tross kulden og trøttheten. Han elsker å sitte sånn å se seg rundt, helt stille. Etter en times rolig tur sovnet han sittende, og jeg kunne bare legge han ned. Så i stedet for en dårlig start på dagen med dårlige tanker, frustrasjon og stress med å få han til å sove med en gang igjen så jeg kunne sove mer.. så ble det en fin og rolig start på dagen. Han sov lenge og var smørblid når han våknet <3

En annen ting som gir meg en god start på dagen er å ha noen faste rutiner, uansett hvor jeg er eller hva jeg skal. Jeg merker at det blir mindre av sånne rutiner nå med mini som krever sitt, men én ting jeg alltid klarer å holde på, det er koppen med kaffe eller te, med kollagen i.

Nå har jeg hekta på denne teen, den er så god, skikkelig fruktig. Og se fargen! Jeg kjøpte den på Rema1000. Og kollagenet er The Solution fra Oslo Skin Lab, som dere vet. Dagens dose, rett i tekoppen, og kroppen. Kollagenet får dere forresten fortsatt 65% rabatt på, på første bestilling, og deretter 30% på de neste. Sjekk det ut HER. 

Jeg er nysgjerrig på å høre hva du gjør for en fin start på dagen med goood energi? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *