SOMMERFERIE

God morgen dere! Vi tok visst en spontan sommerferie vi! Det er det fine med å være sin egen sjef. Været var såå drit i Trøndelag, så i fare for å bli sommerdeprimert, pakket vi bilen og kjørte sørover.

Førte familie-bilferie! Vi var jo ganske spente på hvordan Noah ville takle 8-10 timer i bil. På vei nedover sov han mye mindre enn vi hadde forventet, og ble litt utålmodig, men med mange stopp, underholdning og litt youtube i baksetet kom vi da frem. På vei tilbake kjørte vi litt senere, så da var han trettere og sov mer. Vi lærer. Vi besøkte venner i Nittedal, Asker og Tønsberg, og avsluttet på ei hytte i Svanesund i Sverige.

Vi fikk servert sjuuukt god mat på hytta i Svanesund. Må prøve å gjenskape denne laksen ass, og dele oppskrift, cause OMG.

Hvilepuls.

Nå er vi vel hjemme og på plass i kombuchabryggeriet igjen. Men siden været endelig har blitt så fint her nå, passer vi på å nyyte alt vi kan, med soling, bading, god mat og drikke, og familie….

…Håper dere gjør det samme! Feriesmil fra meg <3 I morgen kommer det en vlogg!

6 kommentarer

 1. Karoline

  Akkurat sånne sandaler! Hvor er de fra? 🙂

  1. Maren Aasen

   De er helt amazing, så gode! Det eneste jeg går i nå om dagen 😉 Merket er RE designed, kjøpt på Mattis: https://www.mattisstore.no/products/redesigned-nala-sandal

 2. Hannah Kelland

  Hørtes ut som en herlig ferie! 😀

  1. Maren Aasen

   Det var det! Blir definitivt en bilferie neste sommer også, så koselig, og mindre stress enn å fly 🙂

 3. Ann helen

  Søte deg:) hvor er solbrillene fra?

  1. Maren Aasen

   <3 <3 Le Specs! Luca kjøpte de til meg på flyplassen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *