VLOG: KETORUNDSTYKKER OG EN TRENINGSØKT

God morgen 🙂 Her kommer endelig en ny vlogg! Jeg har filmet masse i det siste, så det kommer flere, på rekke og rad så fort jeg får redigert. Jeg rekker ikke å poste det som nettopp er filmet da, så kjapp er jeg ikke, så dette er fra tidlig i juli. MEN, KAN vi bare ta 10 sek og gi en applaus til Eivind AKA @eivlea for ny intro! Ble ikke den freeesh? Føler nesten litt prestasjonsangst for hva som kommer etter introen.. haha.

Husk å sjekk ut fler videoer på min YouTubekanal, og klikk abonner! <3
Jeg måtte se litt tilbake på noen videoer fra da jeg var gravid, og nå kjenner jeg at jeg faktisk savner magen litt. Trodde aldri jeg skulle gjøre det! Det var jo rimelig tungt på slutten. Men ah, det er selvfølgelig noe veldig spesielt og koselig med det. Også får man jo bare oppleve det en veeldig kort tid av livet. Så til alle som er gravide der ute akkurat nå; nyyyyt! Selv om det kan være vanskelig til tider, I know.

Ketorundstykker HER.
Treningsøkten HER.

I morgen deler jeg en sjuukt god laksemiddag. Den jeg snakket om som vi fikk servert på hytta i Sverige. Jeg prøvde meg på den i går.. naaaam. Ha en fin dag!

2 kommentarer

  1. De rundstykkene ser herlig ut! <3 Hvor er kaffekvernen din fra? Hvilket merke, digger at det er stål i den 😀

    1. Maren Aasen

      Ja de er kjekke å ha på lur! Den er fra OBH Nordica 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *