FROKOSTSHAKE

Good morgen! Vi er nå i Trondheim, klare for første dag av matfestivalen. Vi ligger på Scandic Nidelven, og jeg har akkurat hatt det som er kåret til Norges beste hotellfrokost 12 ganger! Luksuuus. Bare synd jeg som regel ikke er supersulten til frokost da :p

Men apropo frokost… jeg har dilla på denne frokostshaken, igjen. Jeg lagde den ofte før, men så har jeg glemt den litt en stund. But now it´s back! Den er kjapp og enkel å slenge sammen, sunn, god og metter godt. Og siden det ikke er noe frosne greier i, kan jeg ta den med meg hvis jeg skal noe, og spise litt senere hvis jeg ikke er sulten med en gang.

FROKOSTSHAKE 
1 porsjon

250 ml mandelmelk
1 stor neve fersk spinat
1/2 avokado
1 stor ss peanøttsmør
1 scoop vaniljeprotein
(evt. et par stangselleri)

Miks alt i en blender. Spises som den er.
Her toppet jeg med hempfrø og peanøttsmør, men som regel spiser jeg den bare som den er.
Av og til har jeg i selleri, men liker den kanskje aller best uten.

Nå skal jeg ta en liten powernap mens Noah sover. Vi var så klart oppe tidlig i dag, oog sov ganske dårlig i natt. Også er vi klare for en lang dag i byen.

Ha en finfin dag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *