ENKLE FOTOBØKER OG PLAKATER

God mandags formiddag! Vi er hjemme igjen etter fire lange dager i Trondheim på matfestival. Rakk aldri å legge ut den treningsøkta jeg lovte, dagene gikk i ett, og i går var jeg dødssliten. Så den kommer denne uka i stedet.

I dag har jeg et litt annerledes tips til dere, nemlig hvor du kjapt og veldig enkelt kan bestille plakater for å pynte opp hjemme, OG ikke minst fotobøker. For det har jeg lenge hatt planer om å få på plass, særlig de  tuuusen babybildene jeg har av Noah på mobilen. Jeg tar jo såå mye bilder med mobilen, men de blir fort bare liggende der. Det er jo litt tiltak å gå gjennom alle bildene, få de printet også lime de inn i album..

Men med Optimalprint ble det plutselig ikke så tiltak likevel. Er du som meg og har veeldig mange bilder på mobilen, er mitt tips å gå gjennom og markere de du ønsker å lage et album av, og samle de i en mappe. Det kan for eksempel være bilder fra sommerferien, bryllup eeeller babybilder. Så er det bare å gå inn på appen som heter Optimalprint, eller www.optimalprint.no, laste opp bildene, og vips får du en fiks ferdig fotobok i posten. Det er også mulig å koble opp din facebook eller instagram hvis du har bilder der du ønsker å bruke.


Jeg brukte appen og kjapt satte sammen en fotobok av baby Noah mens jeg lå ute i sola. Samtidig bestilte jeg noen designplakater som passer til rommet til Noah (når han får eget rom), og noen som passer til soverommet til meg og Luca, eller en annen plass i leiligheten, det får vi se.


Det er masse å velge i, og hele prosessen går superkjapt! Så nå er jeg spent på å få det har jeg bestilt i posten og se hvordan det blir!

Sjekk utvalget og få 55% rabatt på alle produkter i hele august ved å klikke HER!
Eller legg inn koden maren55 når du bestiller. Bestiller du via appen får du også gratis frakt. 


Mange er sikkert tilbake til hverdagen igjen i dag, med skole, jobb og barnehage. Jeg er jo fortsatt i «permisjon» men Noah, + jobber litt samtidig, så her er dagene fortsatt ganske så like. Jeg vil nok bare merke at mailboksen plutselig blir full igjen, når alle andre er tilbake fra ferie :p Men nå er jo mammaen til Luca har da, og søstera kommer også denne uka, så nå har vi litt ekstra barnepass en stund, det er deilig!

Ha en nydelig start på uka <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *