VI GIFTER OSS I DAG

God morgen babes! Guess what, jeg skal faktisk gifte meg i dag. Sånn btw.. haha. Hvorfor jeg kanskje virker litt sånn casual til det, og ikke har nevnt noe om det tidligere, er fordi den store dagen skal være i Portugal om to uker. Det er den dagen vi har planlagt, styret og ordnet til, og vi ser på som «bryllupet» vårt. Men for å gjøre det enklest sånn praktisk sett, med papirer osv, ville vi ta vielsen i Norge først. Da får vi også en liten feiring på gården til mamma og pappa, med de nærmeste familie og venner som ikke får til å komme til Portugal.

Venninne Mari, som er frisør, kommer snart og ordner håret og sminken min for dagen i dag, + at det blir som en test til dagen i Portugal (selv om det ikke blir heeelt likt da). Hun var også her i går kveld og klippet og testet litt (that´s why I woke up like diiiz). Kjole… det er en laaang historie (haha), som jeg ikke skal ta nå :p Men jeg har i alle fall kjole til Portugal, som er det viktigste. Jeg har enda ikke heelt bestemt meg for dagens kjole, men har da både et par kjoler, og et par timer på å bestemme meg enda.

I dag blir vi faktisk mann og kone, Luca og jeg. Det er fint det <3

3 kommentarer

  1. Gratulerer så mye fine deg! Håper dagen blir perfekt, selv om det er en dag til om to uker. Lenge leve kjærligheten ❤️

  2. Hipp hurra for dere❤️Gratulerer som mann og kone??‍❤️‍? og masse lykke til på bryllupsdagen i Portugal også!

    1. Maren Aasen

      Tuuusen takk 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *