MANN OG KONE

Da var det gjort gitt, på lørdag ble vi gift. Det ble en enkel og veldig fin vielse på gården, med de nærmeste familie og venner samlet. Ordføreren viet oss, og vi sa ja.

Kone og mann. 

Kjolen ja… jeg hadde egentlig tenkt å bare ha på en kort, hvit sommerkjole, siden den skikkelige feiringen skal skje i Portugal. Men rett før vi skulle dra byttet jeg til denne lange med paljetter i stedet. Den hadde jeg egentlig sendt i retur fordi jeg ikke ville ha den, men den kom i retur igjen! Også hadde jeg ikke rukket å prøve å sende den tilbake, igjen.. haha, kanskje meant to be?

Luna, søstera til Luca <3 

 Forlover Selma og venninne, frisør og sminkør Mari <3 

<3

Wifey, dagen derpå! 

Tuusen takk for alle gratulasjoner og lykkeønskninger vi har fått!


Nå er vi klare for bryllup del 2 i Portugal! Tenk at vi får gjøre dette hele to ganger da!
Luca og Luna drar i morgen allerede, jeg drar med resten av familien om en uke. Så da blir det bare meg og lille Nois her hjemme. Etter tre uker med besøk, skal det bli godt med noen dager litt «alene», før en uke med mye folk igjen i Portugal.

Vi blogges senere denne uka. Jeg har diversos coming up, så bare å følge med 🙂
De videoene jeg snakket om går det sakte med da… når har man tid til å redigere liksom? Er fortsatt interessert i noen som kan ta den jobben for meg, forresten. Anyone? 🙂

6 kommentarer

 1. Såå nydelig du <3 Kjolen satt perfekt! Gratulerer så mye <3

  1. Maren Aasen

   Tusen takk 🙂 <3

 2. For en nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. Maren Aasen

   Fra Asos 🙂 Jeg selger den om du er interessert 😉

   1. Åh! Du så helt fantastisk ut. Hvilken størrelse er det? Mulig den blir for liten for meg..

   2. Maren Aasen

    Takk <3 EU38.. send meg meld om du da er interessert; 91869384 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *