HØSTENS TRENINGSPLAN

Da var jeg plutselig alene hjemme, meeed Noah så klart <3 Akkurat nå sover han, så det er knuskende stille i leiligheten. Det kjennes veldig rart, og veldig godt.

Høsten er på vei, uten at jeg kan si at jeg føler meg helt ferdig med sommer enda…(badet senest i går). Så heeldigvis har jeg fortsatt en uke med sol og varme i Portugal i vente.

Men høsten har så vidt begynt å komme her hjemme, enten jeg vil det eller ikke, og da passer det fint å sette nye mål og planer på treningsfronten. I morgen begynner jeg på et yogakurs som skal gå en gang i uka utover høsten. Det skal bli sååå deilig! Jeg har jo savnet å ha et bra yogatilbud her, og endelig starter det opp ei med timer ikke så langt fra hvor vi bor.

Noe av det beste med høsten er å løpe ute synes jeg. Frisk luft, perfekt løpetemp og nyyydelige høstfarger. Jeg har slitt med å finne tilbake til løpeformen etter Noah ble født, men NÅ begynner det endelig å komme seg igjen! Mens jeg på tidligere løpeturer i år har hatt sirup eller murstein i beina, og ikke orket mer enn maks 7 seeeige km, har jeg nå hatt to løpeturer på 10km, og de har føltes lette, og BRA!

Det er faktisk ingenting som gir meg så mye endorfiner og treningsglede som å gjennomføre en lang løpetur alene, med musikk, når formen kjennes bra!

Så min treningsplan denne høsten er å i løpet av en uke gjennomføre minst:

Èn yogaøkt (onsdager) 
Èn 10-km løpetur 
Èn styrkeøkt 
Èn intervalløkt 

Hvilke dager de blir gjennomført på må jeg nesten ta ut i fra hvordan det klaffer best mtp. søvn/dagsform og jobb. Kanskje klarer jeg ikke gjennomføre alle øktene hver uke, men det er ok. Kanskje klarer jeg legge til en ekstra styrkeøkt, da er det en bonus! Jeg har i alle fall et utgangspunkt å forholde meg til.

Målet er først og fremst og gjennomføre disse øktene, men om jeg skal tenke på et spesifikt mål, så må det være å klare å løpe 10-km liiitt kjappere for hver gang, uten at jeg har store forventninger om det :p

Også må jeg få oppdatert treningsspillelista mi asap! Det er et must, særlig når jeg løper. Lista mi finner du HER. Bare å følge den, men tar gjerne i mot forslag på deiiilig treningsmusikk?
Og hva er deres treningsmål/plan i høst?

2 kommentarer

  1. Hvordan treningsklokke har du??

    1. Maren Aasen

      Polar Vintage M 😀 Har også kommet en ny som heter Ignite 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *