KOLLAGEN + C-VITAMIN = <3

Good morgen babes! Nååå dere, nå er det endelig solbærsesong igjen! Eller, den er vel snart over, så bare å kjappe seg! Jeg hamstrer fra naboens busker (har fått lov). Det er min fav smoothiebær, som dere kanskje vet.

Solbær proppfull av antioksidanter og C-vitamin! Det er også en kilde til kostfiber, vitamin E og kalium. 

Med den søt-syrlige smaken blir solbær helt nyydelig sammen med yoghurt eller i smoothie.
C-vitamin og antioksidanter er jo gull for huden, men det er også kollagen! Så når jeg lager solbærsmoothie, tilsetter jeg like så gjerne dagens dose med The Solution kollagen i smoothien (i stedet for i kaffen som jeg vanligvis pleier) for en ekstra boost.

Vi vet jo at elastin og kollagen er hudens viktigste byggeklosser som holder den glatt og spenstig. Aldring og sol gjør at nivåene synker, så etter en lang og solfylt sommer tenker jeg at det nå er viktig å pleie huden med fukt og spesielt bygge opp kollagennivået.

Jeg har nå brukt kollagenet i et halvt år, og må si at huden min er så glatt og fin som den aldri har vært. OM det skyldes kollagenet alene, det synes jeg er vanskelig å svare på. Men det tyder i alle fall på at jeg gjør mye riktig om dagen. For hvordan man har det innvendig; hormoner, stress, søvn, kosthold, livsstil… det vises gjerne også på utsiden, på huden.

Såå jeg fortsetter som jeg gjør nå jeg, tenker jeg 🙂

Kollagen + C-vitamin = <3 

På hjemmesiden til Oslo Skin Lab kan du lese mer om studiene der de har sett reduksjon i linjer og rynker etter kun 8 ukers bruk av dette kollagenet.

Bestill HER så får du 60% rabatt på første levering, og deretter 30% rabatt på de neste leveringene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *