HODET OVER VANNET

Heiii duuu, long time no see! Vi har jo vært i Portugal og feiret bryllup. Og altså wow. Bryllupsuka var… mye, og magisk! Det er mye å planlegge og gjennomføre et bryllup, særlig når du samtidig skal være foreldre til en liten gutt, OG «reiseledere» til en hel gjeng. Puh.

Mobil, mailer og SOME lå som regel utenfor mitt rekkevidde, da jeg hadde mer en nok å tenke på der vi var. Uka gikk så alt for fort, men jeg passet på å stoppe opp og nyyte stundene så godt jeg kunne. Og som alltid etter å ha vært bortreist, er det mye å ta igjen på jobb når vi kommer hjem. Luca ble syk før han skulle reise til Norge igjen, så han måtte utsette reisen hjem noen dager, og Noah var syk da han kom hjem, feber, slapp og sov dårlig, så det ble ikke mye søvn på meg heller kan du si.

Dagene etter vi kom hjem har derfor bare bestått av å ta igjen jobb, pleie de syke, og sove sove sove. Det som da har blitt nedprioritert er; bloggen, trening oog rydding/vasking. En rekker ikke alt, og det går fint å leve litt i kaoset til man får hodet over vannet igjen… og det nærmer seg.

Det kommer et innlegg med litt mer fra bryllupet, og masse bilder i løpet av helga. Da er jeg back on track igjen, tror jeg.


I kveld skal det være en festkveld og hyllest til Petter Northug på hans hjemplass, Mosvik. Det skal serveres lokal mat fra Inderøy, og derfor skal vi stå for velkomstdrinken, med Surf Kombucha så klart.

Nå våknet mini (han sovnet heldigvis inne i senga, så jeg slapp å ut å trille i regnværet), så nå blir det babykooooos. Vi blogges, og god helg så lenge <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *