BRYLLUPET I PORTUGAL

Da har jeg endelig fått samlet sammen noen bilder fra bryllupet i Portugal. Jeg tok omtrent ikke bilder mens jeg var der, bare av Noah :p Men heldigvis var det mange andre som gjorde det.

Mange av våre nærmeste venner og familie tok turen ned og var der i flere dager, så vi var en stor og fin gjeng som bodde sammen på en nydelig plass, hele uka. Sååå koselig å være sammen så lenge, og at jeg endelig fikk mulighet til å vise de litt av det jeg en gang ble forelsket i, ikke bare Luca, men også familien hans, vennene hans, og Portugal.

Verdens beste Frida og Selma var mine to forlovere, Mari fikset hår og sminke, pappaen til Selma holdt seremonien, og kjolen min er fra thereformation.com. Etter å ha bestilt og sendt tilbake litt for mange kjoler, fant jeg endelig denne som ble perfekt – enkel og sommerlig, akkurat sånn jeg ville ha den.

Bilder tatt av våre gode venner Luis Niza og Eivind Nervik Lea <3 

Det var sol og varmt hele uka, så vi fikk heldigvis tid til litt sol og bading også. SÅ deilig! Noah koste seg glugg (selv om han var litt syk)! Jeg kunne vært der en uke til og bare slappet av. Men vi får heller ta bryllupsreisen litt senere, vi vet nemlig hvor vi vil dra da 🙂
Ahhh.. hva skal man si. En dag og en uke som aldri, aldri kommer til å glemmes, det er helt sikkert <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *