BACK TO WORK

Og vips så var «mammapermen» min over. Ikke at jeg egentlig har hatt skikkelig mammaperm da, jeg har jo jobbet litt hjemmefra underveis. Hadde jeg vært et i en normal jobb nå, så hadde permisjonen min vært over i august. Det hadde så klart gått fint det også, men jeg kjenner jeg er veldig glad for at vi har muligheten til å styre det litt selv. Jeg ammer fortsatt en del, også på natta, og han våkner fortsatt ca hver tredje-fjerde time. Så jeg er veldig glad for at vi fortsatt har muligheten til å ta en dag av gangen, og se an morgenen og natta. Luca har «pappaperm», men vi bytter på å være hjemme med Noah. Luca er mest i produksjonen, og jeg mest admin.

Vi ventet litt med barnehage, syntes det var litt for tidlig å starte nå i august, da var han bare 9 måneder. Nå har vi fått 40% plass i en liten familiebarnehage fra desember (men kan komme litt i november allerede hvis vi vil), sammen med sine to søskenbarn, så det tror jeg blir kjempefint for Noah! Vi starter bare med to dager i uka frem til neste høst, fordi vi fortsatt har mulighet til å bytte på å være hjemme med han. Dessuteeeeen….

…har Lis, farmora til Noah «flyttet» hit! Hun bor jo egentlig i Portugal, men har nå leid en hybel rett ved oss, og skal være her store deler av året og hjelpe oss å passe Noah når vi må jobbe. Hun hjelper også til i bryggeriet om det trengst. Altså HVOR snilt og koselig er ikke det? Hun er kunstner, så kan ta med seg malekosten og jobbe hvor som helst. Vi føler oss superheldige som har så snille besteforeldre så nært oss og får så mye hjelp. Mamma og pappa bor jo bare 10 min unna også, og stiller opp når det trengs <3

Back to work ja…
Lis er her allerede, og skal være her hele oktober, så forrige uke var jeg flere dager på kontoret. Det kjennes veldig godt å kunne sitte i ro og fred noen timer å jobbe igjen, uten avbrytelser. Men denne uka får jeg også kjenne på separasjonsangsten kan du si. I dag var jeg i et møte, i morgen skal jeg på kurs hele dagen, også reiser Luca og jeg til Berlin på torsdag, og blir borte helt til mandag!! Wææ! Vi skal på et kombuchaseminar som jeg gleder meg skikkelig til! Ikke minst blir det sjukt deilig, og RART å være bare Luca og meg, i så mange dager! Og uavbrutt søvn!?!? Yeees give it tooo meee!

Jeg både gruer og gleder meg. Noah skal være på gården sammen med både mormora, morfaren ooog farmora si, så han kommer jo til å ha det som plommen i egget, det vet jeg, og det er jeg ikke det minste nervøs for. Meen jeg er jo litt spent på hvordan nettene vil gå, siden han er vant til at jeg alltid er der med puppen og kan roe han ned når han våkner. Jeg har pumpet en del som de kan gi med flaske, men de siste gangene vi har prøvd med flaska har han plutselig ikke villet ta den?! Det var ikke god timing akkurat. Sååå ja, jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå.

Kanskje han avvennes nattamming mens jeg er bort? Haha det hadde jo vært litt deilig. Men håper ikke han slutter å amme helt da! Vil helst amme lengre. Jeg skal i alle fall ha med meg pumpa.

Noen andre som var borte i flere dager og netter fra en ammende bebis sånn ca i 10 mnd. alderen? Hvordan gikk det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *