BERLIN

Heerlighet, DEN FØLELSEN å komme hjem til Noah igjen!!! Finnes ikke noe bedre følelse.
Men først, la oss snakke Berlin.

Kan ikke akkurat si Berlin er den fineste og mest sjarmerende byen jeg har besøkt. Og overrasket over hvor langt etter de henger på visse områder. Det var veldig mange steder de ikke tok kort, mobildekning- og nett var ikke akkurat det beste, også snakker de ganske dårlig engelsk.

Meen så rakk jo ikke vi å reise veldig mye rundt om kring da, Berlin er jo stort, og vi holdt oss stort sett i bare ett område. Og vi koste oss uansett på tur vi. Veldig deilig å reise alene og få litt tid sammen uten bebis. Og ikke minst å sove! Uavbrutt. Den ene natta sov vi 11 timer i ett strekk!

Vi var jo i Berlin for å delta på Kombucha Summit, og det var veldig bra! 260 kombuchabryggere, stort sett fra Europa, men også noen fra Kina, Amerika, Canada og Australia hadde møtt opp. To dager med foredrag, networking og besøke bryggeri i Berlin. Det siste var kanskje litt skuffende, da vi trodde vi skulle få se skikkelige bryggeri, men alle var på størrelse med det vi startet med den gangen vi tappet for hånd. Så det var jo litt nedtur, samtidig skjønner vi nå at vi har et meget bra set-up selv, og ligger langt foran mange av de andre. Og det er jo litt gøy. Ny kunnskap, inspirasjon og gode kontakter fikk vi uansett, så 100% verdt turen.

Men fire netter borte fra Noah kjennes. Jeg savnet han skikkelig særlig de to siste dagene, så det var såå himla godt å komme hjem til han! Men det har nok vært verst for meg, for Noah har kost seg glugg i hjel med sine to bestemødre. Sovet godt har han også gjort, bedre enn noen gang faktisk, UTEN å ha behov for melk på natta! Vi kom hjem i natt, og da ville han ha pupp når han våknet, så det er vel noe med det, at de lukter mamma og melk… 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *