UKAS TRENING

Heii dere! Det har blitt litt endring i planer her hos oss. Svigermor som skulle passe Noah en del fremover nå, sklei og brakk ankelen forrige helg. Så da ble det operasjon, og gips i seks uker. Da ble det plutselig ikke så mye barnepass likevel. Og siden Luca fortsatt er i Portugal, ble det så Noah startet litt tidligere i barnehagen enn planlagt. Men bare to dager i uka, og han elsker det! Det har gått såå fint! Og da har jeg fått jobbet litt. Ellers har vi bodd hjemme på gården denne uka, alle tre, for å få litt hjelp og selskap.

Så sånn er ståa her. Et beinbrudd passer jo aldri, men seks uker går da fort, og vips er svigermor på beina igjen skal du se.

Men trening har det ikke blitt mye tid til i det siste gitt. Jeg har vel aldri trent så lite som jeg har gjort i høst. Men det går i grunn helt fint. Føler ikke akkurat at jeg er inaktiv. Det tar på å løpe etter en propell (les: Noah) hele dagen. Og med lite søvn, er det ikke ofte jeg føler jeg har overskudd til trening.

Men jeg er fortsatt på yoga hver onsdag, og det er virkelig ukas høydepunkt. Det er så deilig! Jeg har til og med fått meg til å gjøre litt mer selv hjemme også. Og jeg kjenner endelig at jeg blir mykere, det er digg!

Men én kjapp styrkeøkt klarte jeg å få til denne uka, den tok 25 min og du ser den nedenfor. Om du får lyst til å gjøre den, bruk den vekten du måtte ønske, og søk på øvelsene på youtube om du er usikker på hvordan de gjøres. Jeg har planer om å få til flere sånne økter fremover, korte, kjappe økter. Da skal det liksom ikke såå mye til for å komme i gang.

A1) Burpees x 10
A2) Goublet squat x 20

Kort pause
x 3 runder

B1) Strake markløft x 20
B2) Pikes på pall x 10

Kort pause
x 3 runder

C1) Hip thrust x 20
C2) Situps på ball x 20

Kort pause
x 3 runder

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *