20 % PÅ DOTERRA OLJEPAKKER I NOVEMBER

Hey babes!

I går tipset jeg på story om at det er 20% rabatt på velkomstpakkene til doTerra denne måneden, og flere spurte etter mere info. Jeg bruker oljene så og si hver eneste dag, ved forskjellige anledninger.

Den mest populære pakken, som jeg også startet med, er familiepakken:

FAMILIEPAKKEN inneholder
ZenGest, Lemon, Peppermint, Frankincense, Lavendel, On Guard, Oregano, Rosemary, Wild Orange,  Diffuser, Koksolje og Veggie Caps (kapsel).

Denne koster nå 287,50 euro / 2656 nok inkludert toll, porto og moms.


Det finnes også et par andre pakker, så bare send meg mail om du ønsker mere info om de, og hjelp til bestilling; post@marenaasen.no

Jeg bruker disse oljene for eksempel slik:

ZenGest: under tunga, i en kapsel eller i vannet på reise for å unngå oppblåst og vond reisemage, eller før et stort måltid. Les mer HER om den.

Lemon og Wild Orange: disse liker jeg best å ha i diffuser, eller sitron i et glass vann eller te.

Lavendel: denne er favoritten å bruke i diffuseren på kvelden, og i badevannet til Noah sammen litt mandelolje, eller som massasjeolje

On Guard og Oregano: disse svelger jeg i en kapsel, eller som en shot i et lite glass vann hvis jeg føler meg småsyk eller vil forebygge.

Peppermint: på stive og vonde muskler

Rosemary: faktisk min favorittlukt. Liker å ha denne i diffuser, gni den på håndleddet, bak ørene, i tinningen og lukte på den når jeg trenger litt ekstra… futt, energi og motivasjon.

OBS: Når du skal ha oljene i vann, i kapsel eller på huden må du blande de ut med en baseolje. Derfor er kokosoljen med.

Les mer om oljene HER.
Se en video HER.
Tips til kroppsolje HER.
Oljer på reise HER.

Også… GRATULERER til alle fantastiske fedre i dag! Hva skulle vi gjort uten de!? Luca sin aller første farsdag, det er jo ekstra spesielt. Og om bare én uke er det akkurat ett år siden Noah ble født <3

1 kommentar

  1. Jeg har skrevet mail til deg. 🙂 Men har ikke fått svar.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *