MEGAFORMER

Hey babes! Jeg er på en liten Oslotur. Marit og jeg startet dagen på Core Balance. Vi selger vår Surf Kombucha der, og jeg har lenge hatt så lyst til å teste megaformer, en slags pilates i et apparat.

Og OM det var tungt eller!? Øvelse går veeldig sakte, så det sveeeiiii i hele kroppen, fra start til slutt. Men også veldig gøy. Timen var bare 40 min, men det var nok. De har også andre timer der, blant annet yoga og «kick-boxing» (som treningsform, ikke kampsporten liksom). Også så koselig plass da! Liksom litt mindre og mer privat enn et treningssenter. Det koster jo litt mer, men om jeg hadde bodd i Oslo tror jeg jaggu jeg hadde tatt meg noen måneder der, bare for å gjøre litt annen trening enn jeg vanligvis gjør. Jeg liker litt endring 😉

Jeg tror faktisk det gjorde godt for ryggen min også! Har hatt skikkelig vondt i flere uker nå, med strålinger fra korsryggen. Men akkurat nå kjenner jeg ikke noe! Kanskje kroppen min rett og slett skrek etter trening, for det har det blitt alt for lite av i det siste..

Nå sitter jeg på LETT, har vært på et møte, også skal jeg straks stikke bort på Aker Brygge på julefesten til United Influencers. Det blir gøøy!

Hvis formen er fin i morgen, kanskje vi joiner enda en time på Core Balance.. men først får vi se hva kvelden bringer 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *