UKAS TRENING

Halloo i søndagen.

Jeg lever fortsatt for korte, kjappe treningsøkter for tiden. Og har funnet ut at med denne uforutsigbare hverdagen jeg har akkurat nå, nytter det ikke med planlegging og planer. Jeg må rett og slett ta en dag av gangen, og trene akkurat når jeg ser at NÅ har jeg tid, energi og lyst. Da får det heller bli 20 min med NOE, enn ingenting. Så det er vel mitt nye treningsmotto da, nå for tiden; bedre med litt, enn ingenting. Og mitt nye treningsmål, er rett og slett bare å bevege seg. Jeg blir kanskje verken sterkere, fit´ere eller kjappere, men det er helt ok. Så lenge jeg får rørt litt på meg, så ofte som mulig. Livet før og etter bebis… he he 😉

Så ukas trening ble som følger…

ONSDAG
40 min megaformer på Core Balanse (skrev om det HER)

LØRDAG
20 min styrke + 20 min yoga

SØNDAG
30 min trilletur + 30 min styrke 

Søndagens styrkeøkt kan du se nedenfor..SØNDAG

A1) Gående utfall x 40
A2) Amerkanske situps x 20

B1) Burpees x 10
B2) Beintrekk på ball*  x 20

C1) Ground to overhead med vektskive x 20
C2) Hamstring curl på ball x 20

D1) Kettlebell swing x 20
D2) Situps på ball x 20

Kjørte 2-3 runder av hvert supersett, men kort pause mellom hver.


*beintrekk på ball.. altså den der du ligger i plankeposisjon
med beina på ball, også trekker knærne inn mot magen.
Resten kan du søke opp på youtube om du er usikker.

Da får du ha en videre god søndag kveld. Måtte neste uke bringe noen flere kjappe treningsøkter 😉
Også skal jeg prøve å få postet noe matinspo igjen også ja..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *