GINGER TURMERIC LATTE

Det klinger bedre på engelsk, men altså ingefær-gurkemeie-latte, I´m obsessed!

Luca og jeg har juicet fersk ingefær og gurkemeie hver morgen siden vi kom hjem fra Portugal. Det føles så fresht og godt å kick-starte dagen med en shot som river litt. Men jeg har også fått dilla på å ha litt i kaffen, sammen med kollagen og mandelmelk, og voila; ginger turmeric latte værsågod.

GINGER TURMERIC LATTE 

En kopp kaffe
En liten shot ferskpresset gurkemeie og ingefær*
En dæsj valgfri melk
En dose The Solution Kollagen**

Bland alt sammen og nyyyt med det samme!

*INGEFÆR OG GURKEMEIE
Du trenger ikke mye, start med bare litt og se hvor mye du liker. Jeg liker best at det er mest gurkemeie, og bare bittelitt ingefær, for den er sterkest og tar over mye av smaken. Kan forresten også melde om at typ ALT blir gult da, av gurkemeien, så om du ikke vil at vasken, skjærefjøla, kniven, juiceren og fingrene skal bli helt gule (og det sitter ganske godt ass, hvordan får man det egentlig bort? Noen tips?).. eller om du ikke har juicer eller orker å dra den frem, kan du så klart bruke tørket gurkemeie og ingefær i pulver-/krydderform i stedet (ca 1/3 ts av hver). Pulver kan du kjøpe enten på vanlig butikk (i alle fall ingefær), helsekost, nett eller internasjonal butikk.

**THE SOLUTION KOLLAGEN
Jeg tilsetter også dagens dose med The Solution Kollagen her for å forebygge aldring av huden.
Selv om jeg hadde med meg kollagenet til Portugal i jula, glemte jeg innimellom å ta det siden morgenene var litt annerledes enn her hjemme. Så nå er det deilig å være tilbake til faste, gode rutiner igjen, med blant annet morgenkaffen med kollagen i! Små gleder og rutiner <3

Visste du forresten at både alkohol og sukker er med på å bryte ned kollagennivået i huden? Og begge de ble det en del av i jula ja, så nå kjennes det veeldig bra å trappe ned på det inntaket igjen, og heller fokusere på å pleie kroppen og huden fra innsiden!

The Solution Kollagen kan dere som vanlig få rabatt på HER! 60% på første bestilling, og deretter 30% på de neste leveringene, som kommer rett i postkassa di.

Og vil du lese mer om The Solution kan du sjekke ut et tidligere innlegg med spørsmål og svar her:

God tirsdag til deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *