Januardvale

27.januar og dette er bare mitt andre blogginnlegg i år.. trengte visst en liten «pause», men nå savner jeg det.. dere.. dette.

Tiden går med til å henge med Noah, og ellers Surf Kombucha jobb, her skjer det mye spennende om dagen. Dessuten har jeg manglet litt bloggmotivasjon, og egentlig motivasjon i livet generelt, så langt i januar. Har liksom følt meg litt… tom, og velger å skylde på mørket og været. For en DRITT januar det har vært, sånn værmessig, det må vel være lov å si, i hvert fall her i Trøndelag. Regn, regn, regn, sludd, vind, regn. Man bli jo smådeppa av sånt. Den januar- og nytt-år-motivasjonen som (det virket som) alle hadde, den hadde ikke jeg ass. Jeg ville helst bare bli igjen i Portugal og at jula skulle vare helt til neste jul.

Men nå dere, nå begynner jeg å våkne fra dvalen, januardvalen. Jeg er klar for februar jeg, og føler meg inspirert. Inspirert til å inspirere dere! Så NÅ starter 2020!


Bedre sent enn aldri, si.
Flere som har vært i januardvale?
Time to get out!


En liten update på hva som skjer og har skjedd i livet: 

 • Vi utvider Surf Kombucha produksjonen, syv nye tanker skal monteres denne uka. Vi har også bygget ut, og fått kjempefine, nye lokaler som skal innredes. Her har vi blant annet lyst til å kjøre litt kurs og workshops- Gøyy!
 • Du kan lese om oss på ELLE.no, se HER. Der finner du noen fordøyelsestips fra meg også.
 • Jeg har prøvd meg på litt IGTV, i stedet for YouTube, for å se om det «slår an» bedre. Lagde blant annet en «Jul i Portugal»-vloggserie. Har dere sett de? Tre episoder, mest surf og lifestyle, litt mat og trening. Det kommer mere mat og trening her etter hvert. Men hva liker dere best, YouTube eller IGTV, that´s the question!? Jeg liker eeegentlig youtube best, men har en mistanke om at mange er litt late, og ikke tar seg bryet med å gå inn på youtube, særlig siden jeg (fortsatt) ikke har swipeup-funksjonen på IG…
 • Jeg trener etter appen SWEAT for tiden – programmet til Kyla Itsines, and love it. (Viste og forklarte dette i første IGTV-episoden fra Portugal). Har brukt den siden starten av desember, and still going strong (ikke alle øktene hver uke, men prøver å gjøre så mye jeg orker og rekker).
 • Jeg blir mer og mer glad i de eteriske oljene fra doTeraa. Jeg bruker de mer, lærer mer og vil dele mere tips og bruksområder!

Yeps, det var en kjapp update på livet. I dag har det faktisk vært ganske så fint vær, så Noah og jeg har vært ute på tur og lekt. Det gjør noe med humør, energi, motivasjon og inspirasjon. Jeg er ute av hulen min.

2 kommentarer

 1. Jeg har blitt veldig glad i dine IG-tv 😀 Sett morgenrutiner flere ganger, også den om what I eat in a day, et par ganger 🙂 Litt mindre tiltak, lett å skru på mens man står på badet f.eks. Keep it up<3 God tur ut av dvalen, jeg driver å ombestemmer meg for om jeg er motivert eller ei. Inn og ut av dvale.

  1. Maren Aasen

   TAKK for tilbakemelding, det setter jeg stooor pris på <3
   I feel yah, trygt og godt der inne. Take your time, no rush. Bare ikke bli der for alltid 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *