Fire ting som inspirerer meg nå

Da jeg postet dette innlegget om at jeg var på vei ut av januardvalen, var det ei som kommenterte at hun fortatt var der, og ikke helt hadde bestemt seg om hun ville ut.

Jeg kjenner meg igjen i det, det er jo ganske godt og trygt der inne også. Litt deilig å ikke ha så mye mål, planer og gnist egentlig. Men heller bare.. flyte med, en stund. For min del går det litt i rykk og napp, det gjør det vel for de fleste, på en eller annen måte. Men når jeg ikke føler meg motivert eller inspirert til.. noe, er det innimellom bare deilig å ikke hige etter å planlegge, utvikle seg, vokse, flinkere, gjøre mer.

Men så ér det godt og etter hvert komme seg ut av hula og da. Back on track. Det er akkurat som å starte året på nytt det, mange ganger i året! Sånn føler jeg det. Og hva som får meg til å plutselig få gnisten igjen, det vet jeg faktisk ikke helt. Jeg tror det kommer mest fra innsiden, og ikke utenfra.

Men når jeg først kjenner meg klar til å komme ut av dvalen, og opp å kicke ass, det er DA inspirasjon fra utsiden gøy. Og her kommer noen ting som har gitt meg inspirasjon og motivasjon de siste dagene..

DITT BESTE ÅR

Denne boka av Eirin Kristiansen fikk jeg i julegave av venninne Marit <3 Den er bare kjempeFIN, med små tips, inspo og nye mål for hver måned. Skikkelig feelgood bok.

INTUNE-OLJEN

Denne har jeg hatt lenge, men ikke tatt i bruk før nå, men nå føltes det riktig. Jeg ble inspirert av Celine til å lete den frem, og nå er jeg hekta. Jeg smører den på håndleddet flere ganger om dagen, og lukter på den når det trengs. Den gir meg en deilig ro og glede. Mamma synes den lukter medisin (?), Luca synes den lukter godt (heldigvis), og jeg elsker den.

PODCASTEPISODE 43

I Lekent Liv med Lilalife, Der Line, Helene Ragnhild og Torunn blant annet snakker om gode venner og relasjoner, planlegging, manifestering og motivasjon til å jobbe for å få en bedre helse. Jeg har personlig møtt eller snakket med alle tre, og de er alle herlige damer med god energi!

MATE

Matekoppen min, med mate-te! Jeg drikker mindre kaffe, mere mate, og bare elsker energien det gir meg. Jeg har skrevet om mate før – se her. Koppen fikk jeg av broren til Luca til jul, han kjøpte den til meg i California. Sugerøret kjøpte jeg selv på nett. Også har jeg i et par dråper av sitron- og ingefærolje for god smak. Har man ikke sånn fancy kopp kan man så klart bruke vanlig, også fersk ingefær og sitron i stedet for oljene.

Det var mine fire inspoting, akkurat nå. Hva blir du inspirert av.. akkurat nå? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *