MARS

Mars, vårfølelsen, og endelig kom vinteren. Bedre sent enn aldri? Vi har fått et deilig lag hvit puddersnø. Februar fauk raskere forbi enn jeg klarte å si februar. Og godt er det, nå begynner det jo faktisk å lysne selv når vi står opp 5-6 ish! Det er deilig det, som å bli født på ny.

Apropos født på ny.. jeg tenker at bloggen må det, bli født på ny. Siden det blir mer og mer å gjøre i Surf Kombucha, har jeg mindre tid til å dykke inn i ernæringsverden. Da føles det heller ikke naturlig å skrive så mye om den slags, det har jeg har rett og slett ikke tid til, dessverre. Noe ernæringsgreier blir det vel fortsatt innimellom, men det blir nok mer andre ting også; gründerlivet, mammalivet, og livet generelt. Også så klart fortsatt masse gode matoppskrifter, det har jeg alltid tid til ; )

Hva synes dere om det, kommer dere fortsatt til å følge med, eller blir det kjedelig? For meg blir det i alle fall lettere og mer naturlig å skulle skrive om det jeg faktisk driver med om dagene.

Nå sitter jeg blant annet å jobber med en presentasjon jeg skal holde i Oslo neste uke. Her får jeg snakke om to ting, nemlig både ernæring – hvordan det vi spiser påvirker oss, men også Surf Kombucha. En perfekt kombo spør du meg! Så det gleder jeg meg veldig til. Denne helgen går nok derfor med til å forberede meg litt på det, litt jobb i bryggeriet også må vi vel ut å ake og nyte snøen mens vi har den.

Ooog forresten, jeg la nettopp ut en liten film om hvordan jeg lager min all time fav candy smoothie! Jeg får alltid mye spørsmål om den, så lagde en video en gang for alle. Her er den:

God fredag til deg, blogges muligens senere i helgen <3

6 kommentarer

 1. Synes de temaene høres helt topp ut! Jeg liker oppskrifter, hverdagsliv, barn (nybakt mor) og litt om business da jeg synes dere er veldig inspirerende som har satsa som dere har. Så jeg kommer absolutt til å følge videre 🙂

  1. Maren Aasen

   Så braa! Kos å høre :)) Og gratulerer til deg!

 2. Jeg gleder meg til å følge deg videre. Blir det kurs på Inderøya?

  1. Maren Aasen

   Herlig 😀 ja må prøve å få til noe. Hva er det mest interesse for?

 3. Jeg følger videre ? jatakk til flere oppskrifter ?

  1. Maren Aasen

   Herli! 😀 Kommer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *