Beauty Boost

Nå er jeg på vei hjem fra Oslo. Jeg ble spurt om å stille på et Beauty Boost event arrangert av Pressekontakterna for å presentere Surf Kombucha, og samtidig snakke litt om hvordan mat og det vi putter i kroppen påvirker oss. Det finnes jo så mange flotte hudpleieprodukter som vi kan smøre på utsiden, men jammen er det mye bra man kan gjøre fra innsiden også!

Det er jo typisk at det blir litt småstress på forhånd og skjer litt uventede ting i kulissene; jeg glemte iPaden min på flyet på vei hit, kombuchaen ble ikke levert som planlagt, og de slet med å spille av filmen jeg skulle vise. Men, alt ordner seg til slutt, det gjelder bare å keep calm og holde hodet kaldt, og det er jeg rimelig god på. Det ordner seg alltid. Og det gjorde det; iPaden er funnet og jeg kan plukke den opp på vei hjem, vi sendte bud på kombuchaen og fikk den levert akkurat i tide til lunsj, og de klarte å fikse så filmen funket!

Ellers gikk presentasjonen veldig bra, jeg følte meg overraskende rolig og trygg. Deilig følelse. Og publikum likte det de hørte. Nydelig mat, og sjukt koselig å møte folk man bare følger på the gram, face to face! Folk er så trivelige! Også veldig godt åt a mor å komme seg ut litt. Men nå blir det som alltid aller best å komme hjem igjen til gutta mine. Herregud hjemmelengsel er tatt til et nytt nivå etter jeg fikk barn gitt. Kan ikke komme meg kjapt nok hjem til han <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *