Corona

Plutselig ble det veldig rare og stille dager. Sånn foreløpig er det ikke veldig store omveltinger for oss. Jeg er vant til å ha hjemmekontor, vi er uansett mye hjemme med Noah, også er heldigvis svigermor her og kan passe han så vi får jobbet litt. Jeg kommer nok til å ta noen turer på kontoret. Det er bare 2 min å gå, og jeg sitter ganske så alene, i alle fall nå. I bryggeriet jobber vi som regel også alene, så det skal heller ikke bli noe problem å få gjort det som trengs der.

Men, jeg er så klart veldig spent på å se hvor lenge dette vil pågå, og hva det vil gjøre med kombuchasalget. Regner jo med at vi kommer til å merke det på salget etter hvert. Vi har allerede begynt å se på muligheter for nettsalg. Vi har fått mange forespørsler om dette tidligere uansett, så kanskje det nå er på tide å få det på pass. Vi er i alle fall på saken for å se om vi finner en løsning så de som ønsker det kan få Surf Kombucha hjem på døra!

Litt stille og roligere dager blir det nok uansett. Merket det allerede på fredag at det var rolig i mailboksen. Jeg har allerede gjort ferdig ett strikkeprosjekt – jeg strikket en genser til Noah. Jeg skal vise dere når jeg har fått tatt bilder i dagslys. Ellers er jo dette en perfekt tid for å banke inn litt hjemmetreningsøkter. Jeg bruker fortsatt appen SWEAT, (har bare hatt en aaaalt for god pause. På tide å komme i rytmen igjen.). Den er perfekt nå med mye hjemmetrening fremover. Ellers ser jeg det deles mye hjemmetreningsøkter i SOME, det er gull! De fleste har vel også nå god tid til å lage masse deilig mat, og teste nye oppskrifter, så det kommer noen her på bloggen. Også er det perfect timing for en våropprydding i klesskapet. Også må jeg finne et nytt strikkeprosjekt, hekta på det nå.

Håper dere har det fint, og finner på koselige ting å gjøre i denne veldig rare tida.
Tenker på de som blir rammet, både med sykdom og økonomisk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *