Pulled pork spring rolls

Hade taco, dette er vår nye fredagsfavoritt! Dere MÅ prøve!

Du kan så klart lage både slow cooked pulled pork, marinaden og satay sausen selv fra bunne av, men vi gjorde det superenkel og rett og slett kjøpte fiks ferdig. Da lager det seg selv, det er bare å kutte opp litt grønnsaker mens kjøttet steker, og vips har du en kjempegod og spennende middag som passer til en sosial kveld. Selv om vi kjøpte ferdig var det mange som spurte etter fremgangsmåte og hva vi brukte, så her kommer det.


Vi fant alle ingrediensene på Coop Extra..

PULLED PORK FERSKE VÅRRULLER 
til 3 personer

1 pakke asiatisk pulled pork
1 spring roll wrappers (tynne risflak fra Blue Dragon)
1 glass Satay Saus (Santa Maria)
1 glass syltet ingefær
Soyasaus
Sriracha chilisaus
1 bunt fersk koriander
1 mango
2 gulrøtter
1 avokado
3-4 vårløk
1 pakke salatmix
Salte peanøtter

1. Stek pulled pork med marinade som anvist på pakken (eller lag selv)
2. Kutt opp, ha i små skåler og sett frem på bordet: gulrot i tynne strimler, mango i små terninger eller strimler, vårløk i små biter, avokado i tynne skiver, salaten, peanøttene, korianderbunten, ingefær og sausene.
4. Sett også frem ei stor skål, gjerne en paiform med litt lunket vann i.
5. Før dere spiser; vask hendene godt!
5. Når kjøttet er klart til å spises; legg ett og ett vårrullflak i vann, ca 1 min til det har blitt helt mykt.
6. Legg det på fatet, fyll med alle godsakene – husk sausene! And wrap it up som en burrito, and enjoy.

Og ja, vi måtte ha Corona med lime til, for anledningen. Ehe :p

Videre god helg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *