Utegymmen

Da var utegymmen innviet! Tidligere denne uka da det var soool og opp mot 15 gode varmegrader, forsvant endelig snøen, og vårfølelsen kom sånn skikkelig. Så da kostet og ryddet jeg verandaen, og kjørte første skikkelige treningsøkt ute. SÅ deilig! Jeg synes det er skikkelig vanskelig å trene på kvelden etter Noah har lagt seg, jeg blir ofte trøtt når jeg legger han, siden jeg (fortsatt) ligger og ammer.. ZZzzzz. Etterpå har jeg da mest lyst til å bare ta kvelden i sofan.

Men, så er det ikke alltid så lett å få til en økt ellers på dagen, så da må det til ei kveldsøkt innimellom. Men det var skikkelig deilig å trene ute igjen. Man får litt ekstra energi av det. Jeg har ikke mye greier, en stor ball, et par kettlebells i forskjellige kilo, et hoppetau og et par strikk. Også bruker jeg en benk eller en stol om det trengs, og appen SWEAT, som jeg har nevnt før.

Gleder meg faktisk allerede til neste uteøkt jeg, til og med på kvelden, det var litt koselig det også, i skumringen under måneskinnet.

…men nå striregnet det ute. Ah for et påskevær : (

Nå har vi tatt litt påskefri. Mulig det blir en kombuchatapping i løpet av påska, men kontorjobben får vente. Smågodt og vin er kjøpt inn, så da sier jeg god påske fra oss <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *