Kraft på Helsekontrollen – min kommentar

I går hadde jeg mine 10 sekunder med fame på Helsekontrollen på TV2, ufrivillig så klart. Det er ikke første gang jeg har blitt ringt opp av de, og vet at de «overvåker» det jeg deler i mine SoMe. De fortalte at de skulle bruke en video jeg hadde lagt ut om kraft på min YouTubakanal og lurte på om jeg ville stille i videointervju. Det takket jeg nei til, men fikk komme med en kommentar til nettsaken på TV2.no. Hele kommentaren min ble så klart ikke med så poster den her. Og bare så det er sagt, jeg selger ikke kraft, jeg tjener ikke en eneste krone på å verken selge kraft, eller reklamere for kraft…

Mitt fullstendige svar til Helsekontrollen: 
«Jeg kunne sikkert formulert meg annerledes i videoen jeg postet på min YouTubekanal for to år siden. Kraft inneholder likevel næringsstoffer som er bra, for hele kroppen. Du må gjerne spise annen mat for å få i deg denne næringen, men poenget med videoen var å spre inspirasjon til å bruke bein til å lage kraft. Dette er ikke mote, det er en gammel tradisjon som gjerne blir glemt av den yngre generasjon. De fleste velger biffen i stedet, mens å koke kraft handler vel så mye om å respektere dyret, spise hele dyret og bruke alt naturen tilbyr. At dette skaper helseangst kan jeg ikke se. Kraft gjør det lettvint å lage smakfull og næringsrik mat, noe jeg ønsker at flere kan få glede av»

Og så mye mer enn det har jeg ikke å si om saken. Det har ikke noe å si uansett hva jeg mener, ekspertene lever i en verden der sannheter utelukkende kommer fra dobbeltblinde placebokontrollerte studier, og alt annet er løyn, juks og fanteri.

Men heldigvis er det andre som har mer og si, for eksempel Kristine fra Tankekilden.no. Les hennes innlegg om TV2-saken her:

Og hvis noen føler for å lese mere om kraft i helgen, kan du jo for eksempel sjekke ut disse:

God helg, jeg skal i alle fall ta meg en ekstra stor kopp kraft! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *