YouTube, I´m back

Hallo YouTube, I´m back!

Jeg har jo postet litt video på IGTV men det blir liksom noe annet med YouTube, føler jeg. Og jeg kommer nok til å variere litt, litt kortere video, f.eks. vise hvordan jeg lager noe mat, på insta, også litt mer godt og blandet vlogg, på youtube, når jeg føler for det. Akkurat nå følte jeg for det. Litt rart kanskje siden vi stort sett bare er hjemme og det er lite spennende som skjer.. men samtidig følte jeg også at jeg nå hadde tid til det. Håper dere liker den, i så fall kommer det plutselig en til. Og ja, prøver meg litt på engelsk, så får vi se hvordan det mottas.. om det blir vedvarende, eller ei.

I´ve posted some video on IGTV but it´s a bit different with YouTube, I feel. And I will probably vary a bit,  shorter videos on insta, eg. show how I cook, and a little longer and mixed vlog on youtube, when I feel like it. Right now I felt for it. A bit strange maybe since we are mostly just home and there is little excitement going on .. but at the same time I also felt that I now had time for it. Hope you like it, then suddenly another one will come. And yes, I´ll to do more English, again.. and we’ll see how it´s received .. whether I´ll keep it like that or not. 

2 kommentarer

 1. Ragnhild

  Hei!

  Kanskje et «vanskelig» spørsmål, men kunne du laget en slag mat-guide om kraft, kombutcha, hva du spiser og hvorfor ol.? Jeg er veldig interessert i alt, men merker at jeg også blir litt forvirret. Folk sier så mye forskjellig, men selv har jeg veldig troen på mer tradisjonell matlaging. Men hvordan gjøre dette i praksis på en ok/enkel måte?
  Hva burde man absolutt lage fra bunn, hvilke matvarer bør en velge i butikken, hva bør en kjøpe/ikke kjøpe av f.eks ferdigprossesert mat (brød, tacolefser osv.) Hvilke produkter velger du og hvorfor? Du har så mye så kunnskap og det er så fint å følge deg og bli litt klokere for hver gang <3 Forstår at du ikke kan gi et fasitsvar, men er spennende å høre hvilke valg du tar og hvorfor!

  1. Maren Aasen

   Takk for fint inspill 🙂 Skal gruble litt på denne og se om jeg får til noe 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *