Livet akkurat nå

Herregud livet akkurat nå! Vi kunne vel ikke fått en bedre pinsehelg. Fra 8 til 23 grader på bare noen dager.. Norge ass. Denne sola, varmen og fridagene trengte vi så sjukt, alle mann, det er jeg sikker på. Og ikke nok med det, Noah har begynt å sove, HELE natta! Våkner (som regel) ikke en eneste gang, og sover helt til kl 6-7, som regel halv 7. Altså, det har blitt en helt ny hverdag her i huset. Plutselig er livet litt tilbake som vi en gang kjente det. Også merker man nok en gang hvor ekstremt viktig søvn er, og hvor påvirket man blir av hyppig oppvåkning og korte netter. Hvordan vi plutselig fikk han til å sove så godt? Jeg sluttet å amme, helt. For litt over en måned siden. Jeg kan skrive mer om hvordan det gikk til om dere er interessert.. for det gikk over all forventning.

Men nå skal jeg nyte stillheten i sola mens Luca spiller tennis og Noah sover, så blir det vel beach’en etterpå. Herregud, sol og søvn ass.

God pinse <3

2 kommentarer

  1. Hei! Jeg er veldig interessert i hvordan dere gikk frem da du sluttet å amme! Skriv gjerne om det☺️

    1. Maren Aasen

      Det kan jeg skrive om 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *