Rosa sommerdessert

Hey babes <3 Jeg så ei venninne poste på snapchat at hun spiste noe lignende som dette, og jeg ble så fristet til å lage! Mulig det var is hun spiste, men jeg lagde smoothie, også toppet med alle disse godsakene. En perfekt sunn-ish sommerdessert! Og ja, jeg brukte vanlig sjokoladesaus, derfor sunn-ISH 😉 Men sunn nok, spør du meg. Og for å være ærlig har jeg spist den som lunsj, ikke dessert, ehe. Deler oppskriften med dere, så nyyyt!

ROSA SOMMERDESSERT 

Smoothie:
2 dl kokosmelk
2 dl frosne bringebær
1 scoop proteinpulver som søtning (jeg brukte dette)
1 rå eggeplomme

Topping: 
Salte peanøtter
Jordbær
Vannmelon
Sjokoladesaus

Nommm ser det ikke fristende ut? Noe å teste i helgen altså! God fredag til deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *