Spirulina, mint, cocoa smoothie

Hey babes <3 Plutselig hadde det gått nesten en måned siden sist innlegg. Sommervarmen kom og tok meg, si. Lange dager ute i sola og ved sjøen. SÅ etterlengtet. Har også fokusert på litt andre ting de siste ukene, som jeg skal oppdatere dere på veldig snart. Kommer også en ny vlog snart, så fort jeg får redigert den. Mac´en min som er sånn ca fra steinalderen gjør ting litt kronglete, så vurderer nå å kjøpe pc.. Vil helst ha mac men det er så dyyrt. Skal teste broren min sin bærbar i helgen, og prøve å redigere video på den, og se hva jeg føler for PC. Har noen av dere gått fra mac til PC? Hva syns dere?

Men alt vel her altså, jobber og planlegger en roadtrip sørover snart for å besøke venner og kjente, sånn som i fjor. Det var så koselig tur, så det bestemte allerede i fjor for at det måtte gjentas. Vi må bare sørge for at alt er greit i bryggeriet før vi kan dra, at alt som skal tappes er tappet, og at ingen kombucha blir ferdig mens vi er borte.

Hey babes <3 I decided to translate my post to english…again. What´s important is that you give me feedback if you´r actually reading my blog and not know Norwegian and appreciate the translation, then I will continue 🙂

Suddenly it´s been almost a month since the last post. The summer heat came and took me. Long days out in the sun and by the sea. SO longed for. Also focused on some other things this recent weeks, which I will update you on very soon. A new vlog is coming soon as well, as soon as I get time to edited. My mac, which is from the Stone Age, makes things a little hard, so I´m now consider buying a PC. Would rather prefer mac but it is sooo expensive. Will test my brother’s laptop this weekend and try to edit video on it, it see how I feel about PC. What do you think, have you gone from mac to PC sometime?

But all good here, working and planning a road trip down south soon to visit friends, like last year. It was such a nice trip, so we decided already last year that it had to be repeated. We just have to make sure that everything is fine in the brewery before we can leave, that everything that needs to be bottled is bottled and that no kombucha is finished while we’re gone.

Jeg fikk en pakke med masse digge greier fra Supernature her om dagen, med blant annet denne spirulinamiksen med kakao og mint. Det passet perfekt for jeg trengte en ny smoothiesmak nå, var litt lei av mine faste. Oppskriften ble som følger:

I got lots of goodies from Supernature the other day, including this spirulina mix with cocoa and mint. I needed a new smoothie flavor, was a bit tired of my regulars, so the timing was perfect. The recipe ended up like this:

2 dl kokosmelk / 2 dl coconutmilk 
1/2 avokado / 1/2 avocado 
1-2 dl frosne skogsbær / 1-2 dl frozen berries 
1 ss Supernature Spirulina, Mint & Kakao / 1 tbs Supernature Spirulina, Mint & Cococa 
1 ss Supernature Protein Mix / 1 tbs Supernature Protein Mix
Toppet med hampfrø og Supernature Gojibær / Topped with hemp seeds and Supernature Gojiberries 

Kan ikke skryte av fargen akkurat, men smaken ble kjempegod! / The color didn´t turn out very nice, but the flavor is great! 

Nå skal jeg til bryggeriet og gjøre varetelling… ZZzzz. Vi blogges straks igjen, lover <3
Now I’m going to the brewery and do stocktaking… ZZzzz. We’ll be blogging again soon, promise <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *