Interval workout and photoshoot (juni vlog)

Hey babes! A new vlog is finally out! 

I denne vloggen viser jeg min absolutte favoritt HIIT-trening / intervall-løpeøkt, som jeg gjør ute i bakke. Den er kjapp, tung, effektiv ooog gøy, synes jeg. Viser også litt glimt fra varme sommerdager (hvor ble de av?..), sommermat, og fra da jeg var på fotoshoot for Norheim i Oppdal.

In this vlog I show my absolute favorite HIIT-training / interval running session, which I do out dore, up-hill. It’s quick, heavy, efficient and fun, I think. I also shows some glimpses from warm summer days (where did they go?), summer food, and from when I had a photoshoot for the brand Norheim.

Den siste uka har jo barnehagen vært stengt pga. sommerferie, så da har vi byttet litt på å være hjemme med Noah og jobbe. Jeg merker at hodet mitt da med en gang blir litt i feriemodus, det er litt vanskelig å konsentrere seg om jobbting. Det er også rolig i mailboksen nå, siden mange har tatt ferie. Men i morgen skal vi ENDELIG sette snuten sørover, roadtripping til Oslo. Det var mye kombucha som måtte tappes før vi kunne dra, så turen ble litt utsatt, men nå er vi altså snart klare. Så i dag blir det pakkings, også kjører vi i morgen. Kameraet er med. Blogges <3

The last week the kindergarten has been closed due to summer vacation, so we have been home with Noah. My head then immediately goes to holiday mode, and it´s a bit difficult to concentrate on work stuff. It is also more calm in the mailbox now, since many have taken holidays. But tomorrow we will FINALLY head south, road tripping to Oslo. There was a lot of kombucha that had to be bottled before we could go, so the trip was a bit delayed, but now we´r finally soon ready to go. So today we are going to pack, and then start driving tomorrow. The camera will come along. Hugs <3 

2 kommentarer

  1. Hva het den «steinen (?)» som du brukte under øynene? Funker den? Har prøvd med forskjellige øye kremer, men ser alltid ut som om jeg er døden nær på morgenen.

    1. Maren Aasen

      Den heter «Gua Sha». Min er fra purelove.no
      Jeg pleier å holde den under kaldt vann 1-2 min, da blir den iskald, og er sååå deilig å ha på/under øynene for å «våkne opp». Sjukt digg faktisk! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *