Holiday – Hvaler


Haha Noah med den vesten, lille klumpen <3 Vi hadde to netter i naustet/sommerhuset til venninna til Lis på Hvaler. Vi kunne så klart vært heldigere med været, men vi fikk uansett sett hvor fantastisk fint det er på Hvaler. For en sommeridyll! Vi bodde rett på brygga, så kunne ikke slappe av ett sekund når Noah var ute å sprang. Satte han til slutt i reisesenga ute, så vi kunne sitte ned litt, hehe.

Utedo, oppvask og tannpuss ute, middag på brygga i solnedgangen… skikkelig hytte/bryggeliv. En fin avslutning på ferieuka, før vi kjørte hjemover.

Nå har vi vært hjemme et par dager og jobbet. Til uka skal Luca og jeg på matfestivalen i Trondheim, med Surf Kombucha, så nå må det brygges og tappes hver dag før vi drar, samme om det er lørdag eller søndag. Håper å se noen av dere på matfestivalen i år også, selv om det blir litt mindre og annerledes opplegg i år!? Luca og jeg skal ligge på Britannia Hotell. Det blir nesten som en liten ferie det og, selv om vi skal jobbe hele dagen. Barnefri på det fineste hotellet vi vet om. Wee det gledes.

Haha Noah with that vest, little lump <3 We had two nights in the boathouse / summer house of Lis’ friend on «Hvaler». The wether could have been better, but we got to see how beautiful Hvaler is anyways. We lived right on the dock, so we could not relax for a second when Noah was out running. Only when we put him in the travel bed outside we could sit down for a second, hehe. 

Outdoor toilet, dishes and tooth brushing outside, dinner on the dock at sunset … proper cabin / dock life. A nice end to the holiday week, before we drove home.

Now we have been home and couple of days and worked. This week, Luca and I are going to the food festival in Trondheim, with Surf Kombucha, so now we´r brewing and bottling every day before we leave, no matter if it´s Saturday or Sunday. Hope to see some of you at the food festival this year too, although there will be a little smaller and different arrangements this year!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *