Training motivation, and a kettlebell workout

Den følelsen når du har gjennomført en god treningsøkt som føltes BRA! Ahhh, priceless. Før økta diskuterte hodet og kroppen frem og tilbake mellom trening og sofaen. Kroppen var sliten og ville bare legge seg nedpå. Hodet VILLE trene. Jeg hadde allerede treningsklærne på fra morgenen fordi jeg var innstilt på å trene senere, så tenkte at ok, jeg går ut å prøver litt i alle fall. Og heldigvis løsnet det i løpet av oppvarminga, energien kom, og hele økta føltes SÅ bra!

Det er så rart med det, hvordan man kan føle seg helt død etter jobb, middag osv. og tenkte at, nei, i dag går det ikke. Men så starter man, så blir det ei knalløkt likevel! Og det er vel det som er hemmeligheten til alle som driver med trening regelmessig, når alle andre lurer på «hvordan får du motivasjon til å trene?». Det er nettopp det at man HAR ikke alltid motivasjon til å trene, men av ERFARING vet man at «joda, selv om jeg er sliten nå, så kommer energien når jeg starter, og det blir så godt etterpå!». Så bare starter man, uten å tenke og diskutere frem og tilbake med seg selv. Går det ikke så går det ikke, for sånn er det jo noen ganger også, men da har man i alle fall prøvd, og kan heller avslutte og legge seg på sofaen.

That feeling when you have completed a good workout that felt GOOD! Ahhh, priceless. Before the workout, the head and body discussed back and forth between exercise and the couch. The body was tired and just wanted to lie down. The head WANTED to train. I was already wearing my training clothes from the morning because I was determined on training later, so I thought ok, I go out to try at least. And luckily it loosened up during the warm up, the energy came, and the whole session felt SO good!

It’s so weird how one can feel completely dead after work, and feel that, no, today I just can´t. But then you start, and it turns out to be a great workout anyways! And that is probably the secret of everyone who exercises regularly, when everyone else wonders «how do you get motivation to exercise?» You don´t always HAVE motivation to exercise, but from EXPERIENCE you know that «yes, even though I am tired now, the energy will come when I start, and it will feel so good afterwards!». Then you just start, without thinking and discussing back and forth with yourself. If it does not work, it does not work, because that is how it is sometimes too, but then you have at least tried, and can rather finish and lie down on the sofa.

Økta ble til underveis, jeg gjorde det jeg følte for og den ble sånn ca sånn:
The session was created along the way, I did what I felt like and it turned out like this:

A1) Kettlebell swing,  20 reps x 3
B1 Knebøy med kettlebell,  15 reps x 3 / squats with kettlebell
B2 Markløft med kettlebell,  15 reps x 3 / deadlift with kettlebell 
C1 Armhevinger,  10 reps x 3 /push-ups
C2 Triceps på stol,  10 reps x 3 / triceps on a chair 
C3 Facepull med strikk,  10 reps x 3 / facepull with rubber band 
D1 Bulgarske utfall,  15 reps x 3 / bulgarian split squat
D2 Hip-thrust med kettlebell + strikk,  10 reps x 3 / hip-thrust with kettlebell + rubber band

Meen nå mine venner, ligger jeg i den DIGGESTE senga på Britannia Hotell i Trondheim og får servert te på senga av Luca. Noah er hjemme med Lis, så da har vi plutselig en rolig morgen før matfestivalen starter. Ahh så deilig! (Selv om vi savner han allerede så klart…)  😉

But now my friends, I´m lying in the softest bed at Britannia Hotel in Trondheim and get served tea in bed by Luca. Noah is at home with Lis, so then we suddenly have a quiet morning before the food festival starts. Ahh so niiice! (Although we miss him already of course…)  😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *