Food festival and Britannia luxury

Da er vi hjemme igjen fra Trondheim etter fire fine dager på Matfestivalen, og litt slitsomme. Det er alltid mye ordning, pakking, rigging og rydding med et slikt opplegg, lange dager på stand og mye folk. Så man blir ganske sliten etter en sånn runde. Nå var det ikke så mye folk som det har vært tidligere, siden hele opplegget var mye mindre pga. Corona.. så litt roligere dager, men både slitsomt og gøy var det uansett.

Og det koseligste er absolutt å møte alle som digger Surf Kombucha! De trofaste kundene som kjøper året rundt, de som kommer igjen på Matfestivalen hvert år, nye entusiaster og ikke minst dere som kommer bort og forteller at dere følger meg på blogg og andre SoMe! Det ER så koselig, og betyr så mye. Takk <3

Then we are home again from Trondheim after four nice days at the Food Festival, and a little tiring. There is always a lot of arrangement, packing, rigging and unpacking, long days on stand and a lot of people. So you get pretty tired after days like this. There were not as many people as before, since the whole thing was much smaller due to. Corona .. so a little calmer days, but still both tiring and fun anyways. And the nicest thing is definitely to meet everyone who loves Surf Kombucha! The loyal customers who buy all year round, those who come back to the Food Festival every year, new enthusiasts and ofc those of you that come over and tell me that you follow me on the blog and other SoMe! That means so much. Thanks <3

Luca casually reading about him self in Britannia´s own newspaper…

Litt luksus må vi jo ha på en slikt tur da, så vi lå på Britannia Hotell, som vi også har laget en egen Kombucha for, sammen med kokkene. Det er så klart STOR stas, siden Britannia er et hotell i klasse for seg selv. Det er så gjennomført vakkert, maten, servicen, rommene, spaet, gymmen… ALT er ON point. Man føler seg som konge og dronning når man bor der. Også måtte vi ut å kose oss med god mat på kveldene så klart, etter lange dager på stand. Sushi Bar ble høydepunktet!

A little luxury we must have on such a trip, so we stayed at Britannia Hotel, for witch we also have produced a kombucha for, together with the chefs. That’s a collaboration we´r really proud of, since Britannia is a hotel in a class of its own. It is so beautifully executed, the food, the service, the rooms, the spa, the gym … EVERYTHING is ON point. You feel like king and queen there. We also had to go out and enjoy good food in the evenings, after long days at the stand. Sushi Bar was the highlight!

I morgen er det barnehage igjen. Noah begynner i ny barnehage, litt nærmere der vi bor, så vi slipper å kjøre så langt. Det er også en liten familiebarnehage som sist, men 100% plass denne gangen, så det blir jo litt rart.. men nå har svigermor Lis dratt, hun skal hjem til Portugal. Hun kom i februar, og skulle egentlig bare være til april, men så ble hun stuck her da, pga. Corona. Heldigvis for oss i grunn, for vi har hatt stor hjelp av å ha henne her, hun har både passet Noah så vi har kunnet jobbet, både når barnehagen var corona-strengt, og nå i sommer. Og hun har hjulpet til i bryggeriet. Selv om hun har en egen hybel rett ved oss, har vi jo vært sammen hver eneste dag i fem måneder! Så nå er det plutselig veldig rart at hun ikke er her. Men hun bor jo i Portugal, det der der hun har huset sitt og jobben sin. Forhåpentligvis kan vi besøke henne, og broren til Luca som ikke har sett på mange måneder, i slutten av august.

Tilbake til hverdagen da, folkens. Da kommer vel litt hverdag/barnehage/skole/jobb-tips her etter hvert. Hei så lenge <3

Noah starts in kindergarten again tomorrow, a new one that’s a little closer to where we live, so we do not have to drive that far. And Lis, Luca’s mom, left today, she is going home to Portugal. She came in February, and was only supposed to be until April, but then she was stuck here due to Corona. Luckily for us, because we have had great help from having her here, she has both looked after Noah so we have been able to work, and helped in the brewery. Even though she has her own dorm right next to us, we have been together every single day for five months! So now it’s suddenly very strange that she’s not here. But she lives in Portugal, where she has her house and her job. Hopefully we can visit her, and Luca’s brother who we haven’t seen in many months, at the end of August.

So back to everyday life tomorrow then. So some everyday / kindergarten / school / job tips will come here eventually.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *