I´m pregnant!

På tide å vise den lille store magen da 🙂

Dette er altså det jeg EGENTLIG har gjort de siste månedene… vært ganske så kvalm, sliten og trøtt, i perioder. For jeg er nemlig gravid, igjen!

Time to show the little big belly 🙂 This is what I´ve REALLY done the last few months … been quite nauseous and tired, at times. Because I’m pregnant, again! 

Jeg er nå tre måneder på vei, og allerede inne i andre trimester. Jeg er i svangerskapsuke 16 for å være presis, og vi venter da enda en liten sjef i huset, i slutten av januar 2021. Det er like rart og spennende som sist gang, og vi gleder oss minst like mye! Lille Noah skal bli storebror <3

Svangerskapet så langt har vært ganske likt som sist, men denne gangen har jeg nok vært enda mere kvalm, eller i alle fall over en lengre periode. Og kanskje litt mer sliten.. men det er vel ikke så rart, når man må opp tidlig og løpe etter en 1,5-åring i tillegg, så ja, noen tøffe uker har det vært, men nå er heldigvis det verste over, og jeg føler meg bra! Andre trimester I LOVE YOU!

I am now three months pregnant, and already in the second trimester. I’m in pregnancy week 16 to be precise, and we’r expecting another little boss in the house in the end of January 2021. It’s as strange and exciting as last time! Little Noah is going to be a big brother <3

The pregnancy so far has been quite similar to the last one, but this time I have probably been even more nauseous, or at least over a longer period. And maybe a little more tired .. but that´s maybe not so strange, when you have to get up early and run after a 1,5-year-old as well, so yes, it has been some tough weeks, but now the worst is over, and I´m feeling good! Second trimester I LOVE YOU!

Week 9 and week 16

Vi var på tidlig ultralyd i uke 7, for å se at det faktisk var liv der, og da fikk vi se et bankende hjerte <3 (Men ikke stort mer enn det..). Vi vet ikke kjønn enda, men regner med det blir ny ultralyd en gang nå i august/september. Hvem er det som gjemmer seg der inne denne gangen, mon tro? 🙂

We went to an early ultrasound in week 7, to see that it actually was life there, and we saw a beating heart <3 (But not much more than that ..). We do not know the gender yet, but expect a new ultrasound sometime now in August / September. Who’s hiding in there this time, I wonder? 🙂

Jeg tenkte å komme med en litt bedre update av de siste tre-fire månedene veldig snart, på video, tror jeg.. so stay tuned. Gleder meg til å endelig vise og dele mer med dere om denne reisen også <3

I was thinking to come with a better update of the last three or four months very soon, on video, I think .. so stay tuned. Can’t wait to finally show and share more with you about this journey <3

8 kommentarer

 1. Gratulerer så mye, så utrolig gøy! ? Håper du oppdaterer masse, spennende å følge med på ? Hilsen Celine

  1. Maren Aasen

   Takk for det! <3 Skal gjøre så godt jeg kan 😉

 2. Så utrolig gøy, gratulerer så mye! Jeg har termin 28 januar og gleder meg masse til å følge deg på veien!♥️

  1. Maren Aasen

   Nei er det sant, 28. januar her også, haha! ? Takk, og gratulerer til deg også!

 3. Karoline

  Oioi så stas, gratulerer! Jeg har termin 29.januar ?

  1. Maren Aasen

   Taaakk! Og gratulerer til deg også. Ååh gøøy, da er vi jo nesten helt likt! Spennende ?

 4. Veldig gøy! Gratulerer så mye med nr.2 på vei ? Selv er jeg 12 uker gravid med vår første. Utrolig spennende tider i vente. Jeg blar meg stadig tilbake i arkivet ditt, og ser stort frem til nye oppdateringer om graviditeten ?

  1. Maren Aasen

   Åååh så gøy, gratulerer så mye 😀 Og supert at du finner mine gamle innlegg nyttige 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *