FAV PREGGO TIGHTS

Hey babes! Takk for all kjærleik og gratulasjoner (på IG og FB) ang. graviditeten, det varmer <3 Flere er i samme båt, og det er alltid gøy! Og noen sier de setter pris på gravidoppdateringer, inspirasjon og tips, og har allerede lest seg tilbake til mine forrige gravidinnlegg fra 2018. Og det har faktisk jeg også, hehe, og hentet noe inspo selv. Spes på treningsfronten. Mer om det senere.

Å kle seg som gravid er vel kanskje noe av det vanskeligste, synes jeg.. haha.. i alle fall etter hvert som magen vokser. Og både se bra ut og føle seg comfy, det kan være en utfordring. Så finner man ting som funker, bør det deles! Så det må jeg, når det gjelder gravid-tights.

Hey babes! Thank you for all the love and congratulations (on IG and FB) regarding the pregnancy <3 Many are in the same boat, and that´s always fun! And some say they appreciate the pregnancy updates, inspiration and tips, and have already been going back to my previous pregnancy posts from 2018. And in fact I have too, hehe, and got some inspo myself. Especially on the training front. More on that later.

Dressing as a pregnant is perhaps one of the most difficult thigs, I think .. haha ​​.. at least as the belly grows. To both look good and feel comfy can be a challenge. So when you find things that works, it should be shared! So I have to share some maternity tights with you. 

Jeg kjøpte denne Maternity Shine On Tights fra Aimn, i tillegg til Aim High Maternity Tights som er vanlig svart. Jeg synes de er superfine, og sitter bra. Eneste minuset er at det alltids kunne vært liiitt mer plass til magen. Jeg kjøpte først i str. S etter størrelsesguiden. Det passet, men med tanke på at magen skal vokse, hadde det fort blitt trangt. Og jeg er allergisk mot klær som er for stramme og ukomfortable. Så byttet til M. Det funker bedre, men synes egentlig ikke der var sååå mye forskjell, så hadde sikkert ikke gjort noe å hatt L heller. Men nå orker jeg ikke sende inn igjen. Den funker for nå, også hvis det blir for stramt etter hvert kanskje jeg (mamma) kan ta en Jenny Skavlan og sy inn ekstra strikk i sidene? Vi får se.

Anyways, anbefaler disse om du vil ha noen fine tights som sitter godt, ikke gjennomsiktig, og føles like greie å bruke til trening, hverdags og hvis man skal pynte seg litt. Men, ønsker du 100% comfort og INGENTING som strammer, så les videre.. 😉

I bought Maternity Shine On Tights from Aimn, in addition to this Aim High Maternity Tights which is  plain black. I think they are super nice, and fit well. The only downside is that there could always be a little more room for the stomach. I first bought in size S after the size guide. It fit, but considering that my stomach is going to grow, it would quickly become too tight . And I’m allergic to clothes that are too tight and uncomfortable. So switched to M. It works better, but I don´t does really feel it was so much difference, so it would probably be okay with L aslo. But now I don´t bother to send them in again. It works for now, and if it gets too tight eventually maybe I (my mom) can sew in an extra elastic in the sides? We’ll see. Anyways, these are recommend if you want some nice tights that fit well, not transparent, and feel just as good to use for training, everyday life, and if you want to dress up a little. But, if you want 100% comfort and NOTHING that tightens, then read on ..;)


DENNE
tightsen fra Run&Relax derimot, den er comfy den! Den fikk jeg sist jeg var gravid (så #spons/#reklame). Mykere og mer fleksibel preggo-tights tror jeg ikke du finner. Den kan brukes heeelt til siste slutt. Men den er av sånn stoff at jeg bruker den mer til yoga og hjemme, enn på kontoret liksom. Gravid t-skjortene er forresten like myke og stretchy!

Så ja, der har dere tre preggo-tigths tips fra meg. Jeg bruker for så vidt også Bandha-tightsene mine fra Run&Relax enda. De er jo ikke gravidtights, men de er så stretchy og komfortable at de kan brukes en god stund ut i graviditeten likevel. Jeg har den i flere farger, men svart er alltid favoritt. Et must til alle ikke-gravide også, som ønsker en 100% komfortabel tights.

THIS tights from Run & Relax on the other hand, it’s SO comfy! I got it the last time I was pregnant. Softer and more flexible preggo tights I don´t think you will find. It can be used until the end. But it is of such a substance that I use it more for yoga and at home, than in the office. By the way, the pregnant t-shirts are just as soft and stretchy!

So yes, there you have three preggo-tigths tips from me. I still use my Bandha tights from Run & Relax. They are not pregnant tights, but they are so stretchy and comfortable that they can be worn for a while into the pregnancy anyway. I have it in several colors, but black is always a favorite. A must for all non-pregnant women too, who want a 100% comfortable tights.

<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *